onsdag 12. august 2015

Julekule oppbevaring

Legg inn bilde og spill inn musikk i julekulen. Kjøp den på Coolstuff! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Personlig pynt til juletreet.


Julekule med bilde og tekst!

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Når du ikke finner oppbevaringsløsninger andre steder, finner du det sikkert her. Hvis du liker den, kan du selvsagt bruke den. Jeg er likevel nysgjerrig på hvorfor du kjøpte en damemodell når du er usikker på om du kan bruke den, og er ev. Anstendig dekorasjon vil hjelpe til, gemytt det beboere til en lykkeligere person.


Stue dekorere er de fleste medlemmer av familien til tilpasset i design av de huset. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Vi hjelper deg med å hold orden, samt lage system ved hjelp av smarte kurver, kasser og bokser.

Rydd vekk rotet og skap et innbydende hjem. Alltid enkel bestilling. Enten du trenger en stor, gjennomsiktig boks til oppbevaring av klær eller en liten eske med lokk til å ha smykkene på et sikkert ste har vi boksene for deg. Oppbevaringseskene våre er både flotte og praktiske og kan brukes til så mangt. En oppbevaringskasse i plast er slitesterk og fungerer bra for oppbevaring av alt av verktøy og annet utstyr vi stur bort i garasjen.


Gamle skisko og den elektriske drillen kan nå enkelt få hver sin plass og du slipper en timelang leteaksjon hver gang du skal finne frem utstyr eller verktøy. På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Finn også den nærmeste butikken og mye mer! Pynt juletreet eller dekorer bordet med våre nydelige julekuler. Finn din favoritt blant enkle julekuler i glass fra Iittala, forgylte julekuler fra Georg Jensen.


Flott julekule i rosegull med paljetter fra Vondels. Utrolig fin å henge på juletreet eller bruk den som dekor i interiøret eller på en pyntet bord. Jewel julekule Design: Slettvoll.


Den er laget av glass, nøye dekorert for hånd med et vakkert strukturert mønster og gyllent perleglitter. Star er et dekorativt ornament i en vakker grå farge som passer godt til det grønne juletreet eller den grønne planten. Innmat til delbare julekuler med snøfnugg motiv som enten kan brukes som det er eller dekoreres med maling, kunstig snø, snøpenn eller noe helt annet.


Innsettet må settes sammen og kommer flatpakket.

Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast medlemsrabatt på puter og vedlikeholdsprodukter. Stor julekule i en vakker kamelbrun farge laget av frostet glass. Denne julekulen er håndlaget, med en diameter på cm.


Toppen av julekulen har en virvel med en fin sølvkabel festet til. Bruk en eller flere kuler til juletreet ditt, eller heng det i vinduene dine for å skape den rette julefølelsen i hjemmet ditt. Array julekule er håndlaget i glass, og nøye dekorert i et vakkert glittermønster.


Array er flott som dekor på juletreet, i en skål eller ellers i interiøret. Lag tradisjonene som skaper den ekte julestemningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg