torsdag 13. august 2015

Dusjvegger på mål

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Kjøp dusjvegger hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bredt utvalg av Dusjvegger.


Finn de beste prisene på nettet.

Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering! Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av dusj og dusjløsninger, slik at du skal kunne finne en dusjløsning som passer for deg.


Vi fører en rekke produkter, og har flere dusjhjørner, dusjdører, dusjvegger nisjedører og dusjkabinetter. Et dusjhjørne som løsning på badet er stadig et mer populært valg. Dusjvegger kommer i mange ulike størrelser etter behov og plassen på baderom. Størrelse på dusjdørene avhenger av plassen på badet.


Dusjdører monteres rett på veggen. Dusjvegger blir stadig mer populært ettersom plassbesparelsen på baderom blir bedre da dørene kan slåes innover og baderom får mer plass og virker større.

Dusjvegger monteres rett på vegg og har ikke dusjbunn slik dusjkabinetter har. Alle dusjvegger leveres i herdet glass, og noen modeller leveres også med en behandlet overflate som gjør renholdet enklere. Dusjvegger definerer vi som de løsningene som skal monteres på en rett vegg, inne i en nisje eller bare en skjermvegg ut i rommet.


I de aller fleste bad trenger man noen type av skille mellom selve dusjen og resten av rommet. Ikke bare forhindrer det vannet fra å sprute til resten av badet og gjøre skader, men det hjelper også til med å gjøre dusjen mer privat. Akkurat nå skal “alle” ha dusjvegger med svarte rammer! Noen tar stilen enda lenger og velger glassvegger med svarte sprosser for en New-York-Stil. Kontakt oss for mer informasjon, uforpliktende pristilbud eller gratis befaring.


Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat. Om du mål tilpasser din dusjvegg slipper du flere søvnløse netter og får i stedet for en unik og eksklusiv dusjløsning helt tilpasset etter dine mål. Her guider vi deg hvordan du enkelt måler område hvor dusjen skal monteres. Slik måler du ut den nye dusjen. Mål gulv, vegger og tak i rommet der nisjen skal plasseres.


PILE – den smarte dusjoppbevaringen – integreres i veggprofilen for LINC och SYNC dusjvegger. Velg mellom blankpolert, mattbørstet og hvit utførelse. Ved bestilling trekker du 1mm fra det ene dørmålet.


Eksempel: Hvis du ønsker et dusjhjørne på 900x9sammen med PILE, angir du 900x8ved bestilling av dusjveggen. Dusjkabinett, dusjhjørne og andre dusjløsninger.

Vær oppmerksom på at det er betydelige kvalitetsforskjeller på dusjkabinetter og dusjhjørner blant tilbyderne. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Unidrain GlassLine er en intelligent og funksjonell produktserie av dusjvegger i glass og dusjdører som danner vakre og moderne dusjer. Vi holder på å planlegge oppussing av en bolig vi kjøpte ifjor.


I den forbindelse skal vi dele opp et rom til å bli ett bad til de voksne og ett bad til barna. Dusjvegger er en fin løsning i rom der man kan dusje rett på flisen, men ønsker å forhindre vannsprut. Med dusjvegger har du muligheten til å utforme ditt eget design i form av fliser, dusjgarnityr og annet tilbehør. Våre dusjvegger fra Samo Alter er veldig praktiske for personer som trenger assistanse ved dusjing. Speil leveres på mål , fasong og med sikkerhetsfolie, dusjvegger og dører leveres og på mål.


Skagenlux er en eksklusiv dusjserie designet for deg som søker noe utover det vanlige. Minimalistisk uttrykk, store glassflater og vakre beslag i fine farger. Linc Modell – Dusjvegger (lages på mål etter bestilling).


ARC MODELL Standard mål , Sort Matt 15. Et svært pent og stilrent dusjhjørne uten. Produkter Dusj Dusjvegger Pyxis dusjdør rett Pyxis dusjdør rett Det er moderne og stilrene dusjhjørner med inn- og utsvingbare dører som gir ekstra plass i rommet, og kommer i både rette, buede og som svingfoldedør i ulike størrelser.


Våre buede dusjdører er rette ut fra veggen, inntil de buer ut grader. Dette gir maksimalt med plass i dusjsonen. Alle bevegelige deler og profiler er produsert i aluminium noe som tilsier god kvalitet og lang levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg