onsdag 19. august 2015

Dreieskive keramikk pris

Med forbehold om feil Alle priser ekskl. Dreieskiver: Det dreier seg om kvalitet! Hvis du ønsker deg en skikkelig dreieskive , som trekker jevnt og sterk, står stødig, kjører dagen lang, støyfri, og er.


Brukes ved dekorering av keramikk. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Kavalett på nett. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.

Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Vi ønsker å selge alt samlett og selger langt under denne summen ved hurtig avgjørelse! Det står også igjen en del keramikk i butikken som er til salgs.


Her kan du finne informasjon om utstyr, leire, glasur og mye annet som vi leverer. Under de forskjellige kapitlene vil det finnes pdf filer som du kan se på eller laste ned og eventuelt skrive ut. Disse viser i detalj produktene våre. Vårt mål er å gi personlig service og hurtig levering til både nye og gamle kunder. Det at vi samarbeider med større aktører, gjør at vi også sikrer et godt vareutvalg og fornuftige priser.


Vi har dessverre ingen nettbutikk, men hele vårt vareutvalg finner du i vår store fargekatalog.

Du kan kikke i den her. Det er selvsagt også mulig å ta kontakt. Her får du en oversikt over leirer, glasurer, maskiner og utstyr vi kan levere. Vi prøver selvfølgelig å være behjelpelig med å skaffe til veie det du måtte ønske.


Ta også kontakt hvis det er noe du savner. På dreiekurset får du utforske dreieteknikker, kroppsbruk og håndtering av verktøy for å forstå håndteringen av leire på dreieskive mot et ferdig produkt. Vi har en keramikkovn (60x60x60), plateruller, ekstruderer, motorisert dreieskive og en god samling manuelle dreieskiver. Verkstedsansvarlig er keramiker Sarah Honeyman.


Vil du sitere denne artikkelen? Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din: dreieskive - keramikk. I Store norske leksikon. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Du finner også andre Tegne og malesaker produkter fra My Little Artist hos Lekmer. Jeg har et lite verksted hvor jeg sysler med mitt. På denne bloggen skriver jeg om min keramikk , gir keramikktips og skriver om det som inspirerer meg. Påskeskåler og – figurer – pdf-fil her. Keramikken selges i div.


Høstløv i keramikk – pdf-fil her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg