mandag 31. august 2015

Shine 48 r led pris

Shine 48 r led pris

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her. Innfelt downlight av presstøpt aluminium. Tilbaketrukken COB lyskilde med reflektor og frontglass.


W gjør at man har nok lys til alle anledninger og lite nok ved dimming ned til. Tiltbar 30° til begge sider. Leveres både som rund og kvadratisk i tre farger. Cookies er nødvendig for å sikre at vår nettside fungerer optimalt. Cookies gir også informasjon om hvordan du bruker siden vår slik at vi kontinuerlig kan.


LED lavtbyggende downlight ifra ledende leverandører som SG, unilamp osv. LED downlight, LED downlights til super priser. Vi er Spesialister på LED og LED Downlight.


Shine Spin kan vippes 30° og roteres 360°. Lavtbyggende downlight (H: 44mm), som kan installeres rett i isolasjonen eller i Boxi Flex. Meget god dimmefunksjon ved bruk av LED dimmere. Glamox Oer en dekorativ LED -armatur for - m mast.


Passer for parker, gangveier og offentlig miljø. Armaturen kan monteres på veggen med en brakett. Se best pris og sammenlign priser og produkter i mer enn 8kategorier.


Shine 48 r led pris

Les tester og omtaler, og bli varslet om nye tilbud. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene. Antall armaturer: 1-10.


For hos hodelyktene i H-serien dreier alt seg om vår viktigste kroppsdel, nemlig hodet. Intuitiv bruk, ergonomisk design og det lyseste LED -lys sørger for at det med våre førsteklasses hodelykter går mer enn et lys opp for deg. Også når det gjelder kundeservice kan du stole fullt og helt på oss. En boost-funksjon (hvis tilgjengelig) kan brukes flere ganger, men kun for kort tid. Hvis lampen er utstyrt med fargede LED -er, er måleverdiene angitt med hvitt lys eller hvite LED -er.


Shine 48 r led pris

Har lampen flere ulike energimodus, er energisparemodus lagt til grunn for målingen. Kalkulatorisk verdi av kapasiteten i watt timer (Wh). Hos oss finner du taklamper som bruker alt fra halogenpærer og kompaktlysrør til lysdioder ( LED ). Taklampene våre til badet har en kapslingsgrad på IP4 noe som gjør at de tåler smuss og fukt. Søk om firmakonto på Webshop dersom ditt foretak allerede har et kundeforhold med Solar Norge AS. Kundenummer må oppgis.


Alle produktene på nettsiden vises med til enhver tid gjeldene priser og betingelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg