torsdag 27. august 2015

Hvordan lage blomsterkasse i betong

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger og. Husk å pensle formen med matolje for å få betongen til å slippe formen lettere. Da kan du lage den i akkurat den størrelsen du vil ha. Bland Weber Hobbybetong i en blandebøtte.


Fyll formen med betong. Vibrer og glatt ut overflaten på betongen. Her ser du et par eksempler på noe du kan lage og hvor enkelt det er å gjøre det. Se video trinn for trinn hvordan du støper eller snekrer din hjemmelagde blomsterkasse.


Og du får kassen i akkurat den størrelsen du selv ønsker. DIY- blomsterkasse av betong eller restematerialer setter et personlig preg på uteplassen. Skal du lage en stor blomsterkasse er et tips å støpe den i nærheten av der du skal ha den, ettersom den kan bli ganske tung å flytte på. Husk også å sjekke eventuelle belastningsbegrensninger hvis du skal ha blomsterkassen eller andre tunge møbler på balkongen.


En fremgangsmåte på hvordan du lager disse betongkrukker finner du her. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte. Men det er det faktisk ikke.


Det eneste du behøver, er et håndkle, et spann og litt sementblanding. Start med å tilsette vann i sement- eller betongblandingen i et spann. Det er som regel instruksjoner på pakken.


Hvordan lage blomsterkasse i betong

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Plantekasser på hjul med espalier gir le på terrassen. Røffe blomsterkasser i. Sammenlign pris med oss! Kan leveres i et begrenset valg av farger og størrelser.


Etiketter: hvordan lage en blomsterkasse. Ved å lage en blomsterkasse , får elevene anledning til å lage noe forholdsvis stort av tre. Elevene må derfor tenke økonomi hele veien. Dette vil gi elevene erfaringer. De må regne på materialbruk, og selv beregne en pris for.


Hvordan lage blomsterkasse i betong. Blomsterkasser er dessuten et produkt som det er mulig å selge. Støp et fundament til huset eller lag en stilig betongbenk til hagen.


På disse sidene finner du inspirasjon til de mange. Betong har et hav av bruksmuligheter. Her lærer vi hvordan vi kan løse problemer under.


Med dreneringshull for utendørs bruk, disse kan også enkelt tettes med medfølgende propper for innendørs bruk. Denne bloggen handler for det meste om interiør og mitt kreative virke. Vis hele profilen min. Her var det bare smil å få, og vi fikk også forklart hvordan vi skulle gjøre dette.


Her er nok et punkt i oppussingen hvor jeg skal avstå fra å bruke pronomenet vi og innrømme med en gang at Brannmannen har den hele og fulle æren for dette (også). Ei forskalingsplate på 150x75xkoster omkring 250kr, for det får du nok terrassebord til å lage ei heil blomsterkasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg