torsdag 13. august 2015

Hammershøi vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Stilrent interiør fra Kähler i vårt omfattende sortiment av innredning. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Hammershøi Vase - Best pris i Norge!


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Vanlig pris: kr 4900. Special Price kr 4215. La vasen stå alene som et sterkt designuttrykk, eller la den være en del av et nydelig og elegant designtablå. Vi anbefaler at vasene vaskes grundig etter bruk for å unngå belegg på innsiden av vasen.


Hammershøi vase

La vasen være midtpunktet på middagsbordet, og pynt den med friske blomster. Du kan også kombinere den med andre produkter fra serien. Produktet bør vaskes for hånd med varmt vann og såpe.


Vasen har en fin, liten krage om halsen, som sammen med rillene og vasens harmoniske formspråk forlenger de friske blomstene slik at de på en elegant måte går i ett med porselenet. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler.


Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Super-Angebote für By Vase hier im Preisvergleich bei Preis. Bli den første som omtaler dette. Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign tilbud fra Kähler.


We use cookies to provide the best experience on our website. By using our website, you accept the use of our cookies. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Design til rett pris! Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Dette er den største størrelsen i hvitt som har en høyde på cm. Vasen er fin å kombinere både med de andre størrelsene og lysestakene, eller la den være høydepunktet på spisebordet med en vakker festbukett. Vasen har en nydelig liten krave rundt halsen, som sammen med rillene og vasens harmoniske formspråk forlenger de friske blomstene, slik at de går i ett med den elegante.


Den vakre vasen har en inspirerende historie. Med det harmoniske og stilrene formspråket fremhever vasen på vakkert vis årstidens friske blomster og greiner. Foto: KÄHLER Vis mer.


Hammershøi vase

Finnes i flere farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg