mandag 10. august 2015

Hylle ute

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


De inkluderte plastføttene beskytter gulvet mot riper. Denne hyllen må festes til veggen. Hylla er slitesterk, enkel å rengjøre og beskyttet mot rust, siden den er laget av.

IKEA - LÄCKÖ, Hylle , utendørs, grå, Står stødig på ujevne gulv, siden føttene kan justeres. Materialene i dette møbelet gjør det vedlikeholdsfritt. Enkel å holde ren – tørk av med en fuktig klut. Vi anbefaler at du fester møbelet til veggen. Kombiner nytte og stil med hyllene fra Europris - Vi har både ferdige hyller og benkplater.


Husk at spray sprer seg i rommet, så gjør det i en kjeller eller ute hvor interiør ikke blir skadet og hvor det kan luftes. Når lakken er tørr, kan du legge platene på plass i hyllen. Sikre hyllen på plassen sin ved å skru toppen fast i veggen med små beslag. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Vi har ulike størrelser og utførelser og du finner sikkert en som passer ditt behov.


Velg en hylle som bærer tyngden av det som skal plasseres i den. Velg og vrak blant våre pene Hyller og oppbevaring! Vi har et bredt sortiment av Hyller og oppbevaring for alle hjemmets rom.


Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Kanskje du er ute etter en smal hylle med stilrent og enkelt formspråk, en gedigen hylle med godt om oppbevaringsplass, eller en rund hylle med kreativt formspråk.

Hos oss finner du store og små hyller som hjelper deg å innrede både fint og praktisk. Når oppbevaringen rommer det den skal, blir inntrykket i rommet både rolig og harmonisk. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Dagene blir lengre, lysere, varmere og de fleste aktiviteter flyttes ut i hagen. Med hjelp av Trademax brede sortiment med billige hyller til utebruk kan du skape nye rom ute.


Vi tilbyr hyller som kan brukes ute i ulike stiler, materialer og utførelser. Her finner du garantert den perfekte hyllen til deg og din uteplass! Foto: Magnus Roaldset Furset Det er en lang vei opp til snøen når vi er ute i såpass varmt vær. Det er noen kilometer å gå, og et par hundre drøye høydemeter. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


En ryddig garderobe i hjemmet er alfa og omega i hverdagen. Med hyller og hylleknekter holder du orden i boden, i hagen og ellers i huset. Vi fører et rikt utvalg av hyller og hylleknekter. Et patentbånd kan brukes til så mangt. Du kan henge opp rør, planker, eller andre ting.


Patentbånd passer perfekt som opphengsbånd kombinert med skruer. Det er vanskelig å unnvære hyller til oppbevaring i boligen, og du kan finne et hav av løsninger hos møbelforretningene. Men om du vil ha en hylle som passer akkurat til ditt hjem, kan du med fordel bygge hyllen selv. Med en hylle du bygger selv, er det kun fantasien som setter grenser.


Skal du eksempelvis oppbevare veldig tunge ting, f. Få mest ut av hver kvadratmeter. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg