mandag 17. august 2015

Metrofliser bad

Metrofliser bad

Vanskelig å velge fliser til baderommet? Klikk her for å se bilder av vakre, norske bad med fliser fra våre leverandører. Fliserne har fået navnet metrofliser fordi de i mere end 1år har været anvendt i undergrunds- og metrostationer over hele verden. Perfekt for et bad med metrofliser og badekar med løveføtter. FM Mattsson har på sin side satt Rogen i produksjon igjen, etter at mange forbrukere etterlyste.


Metrofliser bad

Se inspirasjonsbilder av baderom, kjøkken, gang, soverom og uterom. Finn aktuelle fliser, parkett eller laminat fra Right Price Tiles. Metrofliser er kort sagt ikke den enkleste løsningen i et lite dusjhjørne, og det er helt avgjørende å begynne riktig med en gang. Og når du kommer riktig i gang, skal du bare fortsette å være nøye. Dermed blir resultatet blendende flott.


Last ned hele artikkelen og se hvordan du setter opp metroflisene. Den opphøyde ryggen i karet innbyr til lange og avslappende bad , perfekt nå i ruskeværsesongen. Klassiske fliser som legges i mursteinsmønster, også kallt metrofliser , har virkelig fått sin renessanse de siste årene. Det sagt, disse flisene synes jeg er noen klassikere og står seg godt over kortvarige trender.


Metrofliser bad

Selv tomrommet bak sisternen er utnyttet med en spesialløsning. Når du skal velge blandebatteri til et helt bad , det vil si servantbatteri, badekarbatteri og dusjbatteri, kan det være fint å velge et helhetlig design. Men viktigst av alt er det at blandebatteriet du velger til servant, dusj og badekar, er funksjonelt for ditt behov og enkelt å bruke. Estetisk sett er det som regel finest med fug som ligger så nær flisfargen som mulig.


Hvite fliser med hvit fug er lekkert, mens andre ganger ønsker man å gjøre et poeng av rutemønsteret som dannes når fargene ikke er like. For eksempel ved bruk av metrofliser vil mange velge en fug som står i kontrast til flisene. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Her er det plass til mange ulike personligheter. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms.


Utforsk denne tavlen til ragnhild_92_ på Pinterest: Metrofliser. Se flere ideer om Bad , Hjem og Idéer til badet. SLIK: Metrofliser i dusjen Den historiske metroflisen har for alvor funnet frem til moderne kjøkken og bad. Her viser vi deg hvordan du setter opp de unike flisene.


Udforsk opslagstavlen Metrofliser tilhørende nygaardhenrik på Pinterest. Hos Bella fliser og design finner du kanskje markedetse mest spennende utvalg av fliser, baderomsinnrening og tregulv fra verdense ledende produsenter. Flisen kendt fra Paris Metro, derafnavnet. En blank vægflise med facet kant. Den blanke overflader reflekterer lysen og giver et spil i overfladen.


Metrofliser bad

Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Jeg er selv igang med opsætning af metrofliser i mit køkken – men grubler over en pæn løsning ved kontakterne.


Hvordan ser jeres u du skriver at i bare har skåret flisen til, som med almindelige fliser – men hvordan virker det med en metroflise der har facet. For en stund tilbake bestillte vi oss hvite metrofliser med faset kant eller subwayfliser som de også kalles. For at det skal være lettere å rengjøre etter fett og smuss tenkte vi å ha fliser i tillegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg