onsdag 19. august 2015

Lavalampe stor

Lavalampe stor

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Lavalampe Fjern sammenligning. Vis større bilde Vis større bilde Vis større bilde Vis større bilde Vis større bilde Vis større bilde Vis.


Lavalampe stor

Stilig, effektfull lampe med myk, flytende voksmasse. Reflektorpæren varmer og lyser opp kolben. Når voksen får den rette temperaturen begynner den å sirkulere. Pære GY3 maks W (medfølger). Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Lag en lavalampe Lag din egen lavalampe , uten strøm, stikkontakt eller lyspære.


Ved hjelp av noen hemmelige ingredienser tar kjemien seg av resten. Mathmos-lavalamper er blevet fremstillet i Storbritannien i over år uden afbrydelse. De er blevet anerkendt som klassikere af det 20. Mathmos fremstiller den bedst mulige kvalitet af lavalamper. Vi har, her hos LampeGuru.


Vi kan allesammen huske præcis hvordan den så u hvor den sto og huske flere gode minder - og ja, vi taler om en ganske almindelig lavalampe. Det er måske fordi, at det er facinerende, at kigge på det flydende lava som bobler op og ned i væsken, inde i flasken. Til disse forskjellige behovene har vi forskjellige type lamper. Spotbelysning sørger direkte og konsentrert lys, mens lysrør gir mye lys over større område. Mange taklamper og stålamper gir et mer spredt lys som har en større rekkevidde i rommet.


Men funksjonene skal ikke gå på kompromiss av utseende og design. Det er fordi olje er lettere enn vann, mens i en lavalampe er det omvendt: Lavaen er tyngre enn vannet rundt den, helt til den blir varmet opp. De fleste husker en lavalampe , mange av oss har også hatt en lavalampe før. Den tid er altså ikke forbi.


Hvis din lavalampe ikke begynder at virke inden for dette tidsrum, er den måske placeret forkert, eller rummet kan være for koldt. Rummet skal være mindst grader varmt. Det er en gammeldags gl dep re, der er forholdsvis lille og med stor fatning (Ehedder de). Stor lavalampe Sammenlign priser p stor lavalampe hos Kelkoo Shop efter stor lavalampe p Kelkoo. Den er lavet af tynde glasbeholdere, som er fyldt med væske og en speciel slags farvet voks.


Under glasbeholderen er der anbragt en glødepære. Når du tænder lampen, varmes væsken op, og den farvede voks begynder at smelte. På IKEA finner du et stort utvalg av møbler og interiør av høy kvalitet til en lav pris. Du finner massevis av inspirasjon på nett og i varehusene.


Bli oppdatert på de nyeste interiørtrendene og få tips som gjør hverdagen litt enklere. Besøk oss i varehus eller på vår interiørbutikk på nett - IKEA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg