torsdag 13. august 2015

Bilderamme 21x30

Fraktfritt over 3kr. Eik er et levende materiale. Derfor er hver ramme unik, og den gir nytt liv til kunsten din. Fronten er av tykt akrylglass, som er et lett og uknuselig materiale.


Vi har også et stort utvalg av. Ta vare på de gode minnene! Denne elegante rammen i mørkt treverk er et godt valg når du ønsker litt kontrast rundt kunsten din.


Enkel ramme i smal sort kant for å virkelig få motivet i sentrum. Samme størrelsen som et vanlig A4-ark. Her finner du alle våre rammer som er tilpasset bilder i størrelsen 21xcm. I vårt sortiment finner du både enkle, klassiske rammer og mer utsmykkede rammer. Selv en enkel ramme har stor effekt både for bilder og innredningen.


Med en nøye utvalgt ramme kan du enkelt forsterke det inntrykket som bildet skal formidle. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x, 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio.


Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk.


Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Foto- og bilderamme i plast med passpartou.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Kanskje du heller vil ha en enkel, brun og blankfernissert treramme som overlater fokuset til bildet ditt og ikke til rammen? Eller passer det bedre med en sober sort eller en trendy hvit ramme?


Alle våre rammer holder høy kvalitet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. Rammer til bildene dine. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme.


Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Vi knipser bilder hele tiden. Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Mange størrelser i både rammer og passepartout. Rask levering og personlig service er våre slagord.


Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Her har vi samlet flere lekre rammer som passer bilder i størrelsen 20xcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg