torsdag 27. august 2015

Piet hein bord størrelser

Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Piet hein bord størrelser

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finnes i flere størrelser ! Kurvet geometri møder slankt design i dette ikoniske spisebor der findes i utallige farver og former. Bordserien findes i mange forskellige former og størrelser. Alle versioner fås i laminat og valnød finér. Vakkert og svært brukervennlig spisebord – i faste størrelser eller med uttrekk.


Piet hein bord størrelser

Uttrekksbordene kommer med plater – som begge oppbevares i bordet når de ikke er i bruk. Ligesom formen og størrelsen på bordet vil prisen variere meget. Den afhænger af, hvor stort bordet skal være, og om der ønskes et bord med plade til udtræk. Trenger du et godt sitat?


Fremstillet og mærket af Fritz Hansen Furniture. Fremstår nyfinéret samt lakeret med lag syrehærdende lak. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Se igjennom et stort utvalg av stilfulle bord for ethvert rom. Bordets Ovale form gav en smuk harmonisk kvalitet uanset størrelse.


Piet hein bord størrelser

Bruno Mathsson og Arne Jacobsen har bidraget til grunddesignet af alle bordmodellerne, der kommer i en bred vifte af former og. SuperEeg 2Hvit er med en høyde på cm. Og i forening skaber de to produkter det nærmest perfekte bord med det nærmest perfekte lys. En arkitektonisk symbiose, der understreger Piet Heins skabende tænkning. De to mindste ligeledes som bordlamper.


Sinuslampen findes som pendel i tre størrelser : 3 og cm. Piet Hein Ellipse bord i hvid laminat med udtræk 1x 170cm. Formen, der tager udgangspunkt i en formel, er konstrueret uden ender, og det er grunden til, at Super-Ellipse bordet kan ses som et demokratisk bord , hvor alle pladser er ligeværdige. Bordene fås i mange forskellige former og størrelser.


Piet hein bord størrelser

SuperEgg 1Hvit er med en høyde på cm. Inspirationen til det mest prominente bord i serien, Super-Ellipse bordet, kom fra designeren Piet Heins løsning på et trafikproblem på Sergels Torg i StockholEn superelliptisk rundkørsel. Friis fabrikerer dem n ppe selv.


B6og B6er med udtræk og det medfølger tillægsplader i hvid laminat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg