tirsdag 11. august 2015

Blomsterkasser betong

Finn store blomsterkasser i betong. Bestill drømmeferien med Agoda. Kan leveres i et begrenset valg av farger og størrelser.


Røffe blomsterkasser i. Små og store blomsterkasser og blomstkrukker i alle størrelser, materialer, former og farger.

Blomsterkasser i betong mål fra 40x40xcm. Runde blomsterkasser Ø cm. Husk å pensle formen med matolje for å få betongen til å slippe formen lettere.


Bland Weber Hobbybetong i en blandebøtte. Fyll formen med betong. Vibrer og glatt ut overflaten på betongen. Det er enkelt å lage sin egen blomsterkasse i betong.

Da kan du lage den i akkurat den størrelsen du vil ha. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger og. Produksjon av plantekasser til parker, hager, gågater og uteområder.


Betong er et fantastisk materiale, og Weber Hobbybetong er en støpemasse for alle med skapertrang, rett og slett et lekent produkt for kreative sjeler. Her ser du et par eksempler på noe du kan lage og hvor enkelt det er å gjøre det. Vi har fabrikk Horten, Vestfold.


Myrås forteller at betong har mange flere bruksområder enn blomsterkasser. Bord- og benkeplater, hagemøbler, lysestaker, krakker og belegningsstein er bare noe av det du kan støpe selv. Hvis du søker DIY concrete på Pinterest, finner du masse inspirasjon, tipser hun. Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling.


Ekslusive blomsterkasser i tre og fibersement. NOBI har et bredt spekter betongprodukter som leveres til vei og jernbaneprosjekter. For å gi trærne best mulige vekstvilkår, vil de bli satt i plantekasser av betong med rom for rikelig med jord. NOBI har produsert og levert plantekassene til det fremtidige promenadestrøket.


Din handlekurv vil bli lagret og du får en link.

Du, eller noen med linken, kan bruke den til å hente din handlevogn når som helst. Plant favorittene dine i krukker eller blomsterkasser , så du både ser dem og lett kan nyte dem. Sett sammen flere til en fin gruppe på uteplassen eller plasser en krukke med sommerblomster på bordet.


Rå betong til plantene. Store plantekrukker kan være ganske dyre. Derfor er det mye å spare hvis du lager dem selv.


Det er ikke mye arbeid å lage et par solide og praktiske blomsterkasser til å ha i hagen. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg