onsdag 26. august 2015

Bilderamme 80x80

Fraktfritt over 3kr. Er du på jakt etter en ordentlig stor kvadratisk bilderamme ? Da skal du sjekke ut utvalget vårt av 80xrammer lenger ned. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18.


Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Hva er vel flottere å henge på veggen enn personlige.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! RAMME 80XFOR GG(Gi karakter) Varenr. Lager Midlertidig utsolgt. Pris kr 7Kvantumsrabatt. Sentralplate til vegguttak 80xmm.


IKEA - RIBBA, Ramme, svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Vores udvalg af rammer fremgår af ovenstående, fra lyse og mørke alurammer i blanke og matte overflader. Kilerammer og lerret.


Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener.


Se alle våre rammer her. Hos oss kan du finne din favorittramme! I denne kategorien har vi samlet alle våre fotorammer i. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg