mandag 3. august 2015

Løkenbunad belte

Løkenbunad belte

Det originale sølvet TIL LØKENBUNADEN KJØP HER. Vi tar vare på tradisjoner. Vi har originalen - bestill den hos oss i god tid! Mange ønsker i tillegg et sølvbelte.


Stoffbeltet sys i samme stoff som resten av bunaden, og lukkes med en beltespenne. Alternativt kan man benytte et skinnbelte med beltespenne og beltestøler. Alle våre 1bunader er tilgjengelig for bestilling, prøving og henting i alle våre butikker. Du bestiller, tar mål til- og henter din bunaden i den butikken som. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.


Veldig pen blå løkenbunad selges! Alt sølv ligger i egen eske. Bunaden er pent brukt av meg. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Prisen er for bunad med forkle.


Linskjorte, belte , skaut og sølv kommer utenom. Her er det forskjellige alternativer, og vi har derfor ikke laget en samlepris for alt. Den broderte linskjorten koster 7. Har i tillegg noe ekstra sølv til helt belte. Beltestakk er den eneste bunad som kombinerer de gamle tradisjoner og individualitet av hver jente.


På den tiden brukte de. Mønsteret på drakten er inspirert av et gammelt rosemalt skap funnet på gården Lille Løken i Trøgstad. Selve drakten er i sort eller blått ullstoff med et ensfarget belte i fargen bunaden har (sort eller blå).


Bjørklund fører bunadsølv fra distrikter! Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk.


Vi er tilbake igjen etter en deilig langhelg. Fortsatt litt stor og trenger ny skjorte! Livvidde 62cm, Brystvidde 68cm, lengde fra skulder til stakkekant 95cm.


Løkenbunad barn pris, liv, belte , lue. I tillegg har vi et bredt utvalg garn, souvenier og gaveartikler. Kjøp belter i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Jakke til Nordlandsbunad uten knapper.


Denne er inspirert av empirestilen. Completing the CAPTCHA proves you are a human and gives you temporary access to the web property. Komplett herrebunad fra Østfol med skjorte inkludert i pris.


Sølv kommer i tillegg. Skreddersydd til din figur. Vi leverer gullsmed varer til hele Norge. Mer enn 40års erfaring fra bransjen. Eget Gullsmed verksted.


Fantastiske priser på gullsmed varer. I folkedrakt-forskning skiller man mellom bunad og folkedrakt. Folkedrakt er den lokale klesdrakt fra tidligere tider, med alle sine variasjoner og bruksmåter.


Løkenbunad belte

I år tok det mye lenger tid enn det pleier å gjøre, men i helgen ble årets trappekalender omsider ferdigstilt og nå vil jeg at dagene skal gå litt saktere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg