tirsdag 25. august 2015

Blomsterkasse ute

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Her finner du plantekasser til ute fra merker som Plus og Nordal. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Med noen få hjelpemidler kan du skape et hyggelig område ute , som gir deg både en bedre arbeidsstilling i hagen, og som gjør det vanskeligere for snegler og kryp å nå plantene dine. Her kan du se, hvilke blomster, urter og planter du kan dyrke i en blomsterkasse , og hvordan du gir plantene de beste forutsetningene.


Man må jo kunne sitte ute selv om sola har gått ned.

Alt blir plassert – og du elsker det. Men det er en ting som mangler, en ting som hadde gjort det hel e perfekt. Fine Design har også lekre blomsterkasser i mange modeller.


Kjøper du en blomsterkasse fra norske BED får du en stilren kasse som holder lenge. Se video trinn for trinn hvordan du støper eller snekrer din hjemmelagde blomsterkasse. DIY- blomsterkasse av betong eller restematerialer setter et personlig preg på uteplassen.


Og du får kassen i akkurat den størrelsen du selv ønsker. Stilren blomsterkasse for bruk på balkong eller annet egnet sted.

Du trenger ikke å ha en stor hage for å få vakre blomster. Alt du trenger er en veranda eller en trapp der du kan plante i krukker. Har du et gelender, kan du pynte det med en blomsterkasse , og du kan selvsagt feste blomsterkasser under vinduene.


Dette gir deg mulighet til å dyrke urter, blomster og til og med grønnsaker. Kassene er meget solide og kan stå ute hele året. Helårs blomsterkasser. Det er enkelt å bygge sin egen blomsterkasse i tre.


Blomsterkasseriet er med på å realisere dine planer for DITT utemiljø til en fornuftig pris. Da kan du lage kassen i akkurat den størrelsen du vil ha. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger - og gir deg gode råd og tips under hele byggeprosessen. Vårt store utvalg plantepotter gjør at du garantert finner en blomsterkasse i riktig størrelse som passer din stil. Skap en tøff look med FLUGA blomsterpotte med betonglook eller lag en naturlig look med våre flettede blomsterkruver.


Natuligvis passer alt fra de små blomsterpottene til de store plantekassene like godt inne som ute. Når våren kommer, og sommeren er rett rundt hjørnet, får vi gjerne behov for å fikse litt rundt oss ute. Lengselen etter sol, sommer og farger er godt å kjenne på, og lett å gjøre noe med.


Blomster og planter farger opp, og gjøre en ellers litt kjedelig og fargeløs uteplass til et koselig uterom. På disse sidene har vi listet vår utvalg av utendørs blomsterpotter og diverse blomsterkrukker.

Europris - mer til overs! Klassisk smijerns blomsterkasse med innerkasse. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet. Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Kjøp Espalier og plantekasser her. Skal du lage en stor blomsterkasse er et tips å støpe den i nærheten av der du skal ha den, ettersom den kan bli ganske tung å flytte på. Husk også å sjekke eventuelle belastningsbegrensninger hvis du skal ha blomsterkassen eller andre tunge møbler på balkongen. Plantekasser på hjul gir le.


Disse plantekassene på hjul pryder ikke kun hagen, men er med på å sørge for at det er le på terrassen. Ei forskalingsplate på 150x75xkoster omkring 250kr, for det får du nok terrassebord til å lage ei heil blomsterkasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg