fredag 28. august 2015

Båtmaling glassfiber

Maritime antikviteter Hiv o’ hoi! Jeg regner med at du nærmest kjenner havlukta komme ut av skjermen, nå som du har funnet nettbutikken min. Sjeldne antikviteter , lekre pyntegjenstander, maritime gjenstander, møbler og noe pønt og pjus fra inn- og utland. Norwegian Antiques, store, articles about antiques, beautiful photos of antiques.


Jeg heter Erik Thorbjørnsen, og er en ekte Hvasslending. Finn et betydelig utvalg av messing produkter og messingvarer på QXL. Salg, kjøp og taksering av norske antikviteter. Vi holder til i Kirkeveien 7 Oslo.


Ta kontakt så hjelper vi deg med å. Alt fra nydelige glass og krystaller til elegante møbler. Se vårt store utvalg av antikviteter. Godt utvalg med antikviteter av smykker og bestikk og mye annet innen antikviteter. NB: Metodene vi presenterer egner seg ikke for antikviteter.


Båtmaling glassfiber

Vi har et stort utvalg av antikke herreklokker og dameklokker, samt noen fine lommeur. Er du i tvil om verdien av det du vil pusse, be om råd fra en ekspert. Objektene i testen er alle fra 80-tallet. Hos auksjonshuset Lauritz.


Nye tilbud hver eneste dag. Kejser, Westerås og Eriksson, Eskilstuna. Begrepet ble senere utvidet til å gjelde gamle gjenstander som folk har funnet det verd å bevare utover deres naturlige brukstid. Kontakt de udstillende butikker direkte via e-mail. Det kan være kunstgjenstander av edle metaller – en dreven sølvkanne, et mahogniskap, en vase i porselen med fargerik dekor.


Båtmaling glassfiber

Aase Antikk har års erfaring med antikviteter i Stavanger og Rogaland. Vi hjelper deg å finne de antikke gjenstandene du leter. Diverse antikviteter. Gode minner, stil og historie.


Her vil du finne alt mulig, også mer særegne ting, kjøpt inn i anfall av overdreven entusiasme og finnerlykke. Få et specielt samlerobjekt. Antikviteter , opprinnelig brukt om gjenstander fra antikken.


Pussemiddel for kobber, messing og rustfritt stål. Godt gammeldags middel i pulverform. Zalo og smøres på det som skal pusses. Se et bredt udvalg af diverse sjældne antikviteter. Håndværk som det ikke laves mere.


Nogle har lidt rester af maling på bagsiden, som uden problemer kan fjernes med brun sæbe. Fremstår i rigtig pæn stand. Jeg har fjernet broderparten allerede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg