tirsdag 25. august 2015

Betongplater fasade

Finn betongplater fasade hvis du ser nå. Velkommen til Sto Norge sin hjemmeside. Her finner du nyttig informasjon om våre produkter for fasade , gulv, akustikk og betong samt info om selskapet. Grunnene til å skifte fasade kan være mange.


Hvis man for eksempel skal tilleggsisolere fører det ofte til at den gamle fasaden må erstattes av en ny. Eller kanskje det er tanken på ytterligere en sommer med beisekosten i hånden som motiverer til bytte av fasade. STENI fasadeplater brukes som utvendig kledning og monteres som luftet fasade.


Platene kan monteres året rundt og behøver minimalt med vedlikehold. Den vanligste monteringen er stående platekledning, men det er også mulig å montere platene liggende på vertikale stendere. Innfestningen er lik som for stående kledning med hensyn til avstand fra platekanter, hjørner etc.


Frontex fasadeplater benyttes i alle typer fasader, balkonplater og raftkasser. Sto har gode produkter som effektivt forhindrer inntrengning av fukt i fasade eller gulv ved å utjevne betongens volumessige endringer. Vi mener det finnes et Alutile-produkt som gir en kledelig kledning for enhver anledning, uansett byggtype.


Platene egner som fasade for leiligheter så vel som næringsbygg. Kan også brukes som grunmursplater, rekkverkplater, takplater i himling innvendig. Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet. Markedets beste fasadeplate og et fasadesystem som gir kunden en sterk og. Kledningen beskytter huset mot vær, vind og skader - samtidig som den har en viktig, estetisk oppgave.


Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff. Ute: Her brukes minst frostsikre betongplater (Aquapanel eller tilsvarende) istedenfor gips. Lufting er viktig her. Terrassegulvet som kan monteres uten verktøy og skruer.


Like lett å demontere som å montere. Passer til faste underlag som betongplater. Oppbygning av fasade med totrinns tetting er vist i figur 1. Flistykkelsen varierer, avhengig av format og innfestingssystem. Den kan brukes på betongplater , vegger, trapper, utekjøkken, utemøbler etc. Man kan blande mikrosementen i nesten ALLE farger og i metaller som rust, gull, sølv og kobber.


Mikrosementen kan ha en fin struktur med mye liv eller en grovere struktur med mindre liv. Her er det kun fantasien som setter grenser. Betongelementene har funksjonelle løsninger med valgfri fasade. Leveres Ferdig isolert med med istøpte vinduer og utsparing for dører. Lite vedlikehol lang bestandighet og er også en brannsikker løsning.


MAXBO tilbyr et stort utvalg av plateprodukter som du trenger til ditt byggeprosjekt. Kjøp på nett eller i butikk. Cookies på Etex Nordic.


Betongplater fasade

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du har best mulig opplevelse når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapslene vi bruker. Når du skal male mur, et helt murhus eller grunnmuren på huset, er det viktig å bruke riktig maling.


Bruk av feil malingstype kan få store konsekvense. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg