onsdag 26. august 2015

Kube hyller

Kube hyller

Mange gode løsninger på oppbevaring. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser.


Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen.


De er egnet for alle rom i hjemmet. Sin retro stil med avrundede hjørner vil legge et snev av stil til alle miljøer. Kun vært bamser i hyllene. Nypris 39- pr hylle , selges for 10- pr hylle. Blomsterrenke som lyser og skifter i flere farger følger med på kjøpet.


Med hyller kan du skape en dekorasjon som avspeiler din egen personlighet. Kanskje du er ute etter en smal hylle med stilrent og enkelt formspråk, en gedigen hylle med godt om oppbevaringsplass, eller en rund hylle med kreativt formspråk. Hos oss finner du store og små hyller som hjelper deg å innrede både fint og praktisk. Når oppbevaringen rommer det den skal, blir inntrykket i rommet både rolig og harmonisk.


Kube hyller

Velg og vrak blant våre pene Hyller og oppbevaring! Vi har et bredt sortiment av Hyller og oppbevaring for alle hjemmets rom. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design.


Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Handle raskt og enkelt på Ellos.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Forventet leveringstid 5-virkedager.


Våre kube vegghyller tilbyr en. Kube hylle sett (4stk,hvit) Art. Lett å plassere på veggen, kan du montere dem hver for seg eller samlet. Hylla er fin, selv om hylleplatene er løse og treverket veldig mykt og blir lett ripete.


Kube hyller

To stk pent brukte kube hyller. Uansett fornøyd til den prisen, men Jysk må virkelig slutte å sette på klistremerker! En vegghylle henger litt oppe på veggen, og da hjelper det ikke at klistremerkene er satt på undersiden av hylleplatene.


Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige.


Kube hyller

Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg