torsdag 20. august 2015

Bildelist

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Obs: Har du først hengt opp ei bildehylle, får du sannsynligvis lyst på flere. Med bildehyller kan du nemlig vise frem flere bilder uten å bore enda flere hull i.

IKEA - MOSSLANDA, Bildehylle, svart, Bildehylla har et spesielt spor som holder mindre rammer i perfekt vinkel. Plasser fotografier, bilder eller bøker rett på hyllen. Finnes i ulike lengder.


Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Bruker en dyp bildelist. Det er også smart å velge en bildelist som faktisk tåler vekten av bildene og gjenstandene du ønsker å pynte den med. Nå unngår jeg at bildene ramler ned ved et hardt slag i veggen eller slamring med en dør.


Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig og du kan selv bestemme hvilken stemning rommet skal ha.

La deg inspirere av vårt utvalg her. Trillebor traller og annen oppbevaring med hjul. Elegant og enkel bildelist fra danske Juncher.


Med sin enkelhet og sitt minimalistiske utseende, så passer denne bildelisten inn i ethvert hjem. Den er fin å bruke på badet, kjøkkenet, kontoret, stuen, gangen og på barnerommet. Bildelisten monteres 5mm utenfor veggen med skjulte braketter, noe som gir.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker, krakker og skohyller. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Hvor mange gipsplater består den av?


Når du har alt du trenger måler du opp hvor hyllen skal henge og bruker et vater. En liten helling på en rett bildelist kommer til å synes veldig godt, derfor er vateret din beste venn! Om du har valgt en bildelist laget av tre kan du enkelt skjule opphenget ved å bruke skruer med senket hode. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.


Confetti er en serie entremøbler med et stilrent og moderne design som passer inn i de fleste rom. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen.

Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. En bildelist eller fotohylle gjør seg bra i alle rom - på kjøkkenet, i stuen, på soverommet eller i entreen. Anbefalt makshøyde på fotorammer som stilles opp på hyllen er cm.


Hvis bildet er høyere er det fare for at det ikke står stødig. Det er mange grunner til at du ikke ønsker å bore i veggen for å henge opp bilder. Uansett hvilken grunn eller unnskyldning du har, bør du sjekke ut.


Vegghyller er både dekorative og praktiske. De er perfekte å innrede med når du vil spare plass hjemme eller fylle en tom vegg. Trygg E-handel med 14.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg