torsdag 21. desember 2017

Dundyne test

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Hvis du har hudallergi (eller ønsker å forebygge utviklingen av hudallergi), kan du med fordel gå etter Oeko-Tex-merket som sikrer deg mot skadelige og allergifremkallende kjemikalier i stoff og fyll.

En dundyne med høyest bæreevne (14) gir det beste kvalitetsproduktet. En høy bæreevne gjør også at du får en myk og god dundyne som former seg fint inntil kroppen. I Høie så anser vi bæreevne fra som en god dundyne.


Men enkelt fortalt så får man det man betaler for - en dyrere dundyne er ofte bedre da den som regel har høyere. Det er først og fremst viktig å tenke på dine egne behov og preferanser når du velger dyne. Likevel kan det være vanskelig å finne frem i jungelen av.


Søvn og velvære er viktig, og det kan være lurt å investere litt ekstra i en god seng med en deilig dyne for å få nettopp dette. Det kan være veldig lurt å.

Nydelig vinterdyne, fylt med 1 ren ederdunsliknende dun fra Moskusan klasse 1. Dun fra Moskusand har svært høy bæreevne og lang leveti og dunets konstruksjon gir ekstremt gode temperaturregulerende egenskaper. Mange allergikere tror de ikke kan ha dundyne , forklarer Linn Andersen, butikksjef hos interiørbutikken Princess på Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg. Du kan også læse vores topmadras test. Det vigtigste i forbindelse med at vælge den rigtige dyne er, at du vælger det rigtige fyld. Det er mange ulike dyner og det kan være vanskelig å finne den som passer deg.


I vår dyneguide hjelper vi deg å velge riktig dyne. Septemberutgaven av Öko Test magasinet tok en nærmere titt på naturlige dyner fra alle kjente produsenter i Tyskland og Østerrike. Av naturlige dyner fikk HEFELs dyne utmerkelsen best i test - den høyeste utmerkelse. Test testet dyner fylt med naturmaterialer som ren ull og kamelhår, og testet dem i laboratoriet.


Skulle noe være galt, så er de ekstremt raske på å ordne opp. De har også et godt utvalg, alt fra relativt rimelige dyner med kunstfyll, til eksklusive dundyner til noen tusen. Jeg har selv en dobbel dundyne fra Høie, og er strålende fornøyd. Den er myk, varm og go i tillegg til at den holder formen over mange år. Laveste Pris i Norske NettButikker?


Her kan du dog alternativt vælge en lidt tykkere dundyne , som holder dig bedre varm. Den optimale søvnkvalitet kan dog kun opnås, hvis kroppen får lov at sænke temperaturen en anelse, og det opnås bedst med en dundyne. Men skal du kjøpe dundyne å ha på hytta, kan det altså lønne seg å ta den med ned fra hytta når du skal være borte en stund.

Vælg det rigtige fyld til din dyne. Dersom kalde føtter er det som vekker deg fra en god natts søvn, er det spesialtilpassede dyner for deg også. Nordisk Fjer produserer nå en dyne som skal slutte spesielt godt rundt kroppen.


Nordicform er Norges største produsent og leverandør av dun med egen fabrikk, showroom og lager på Mysen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg