mandag 4. desember 2017

Globo lysestake hvit

Globo lysestake hvit

Alt til cafe, hotell og restaurant. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Globo lysestake hvit

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kähler har laget Globo -serien i samarbeid med designer Dorthe Helm. Globo er formgitt av Dorthe Helm og er laget i stengods med en rå, maskulin overflate. Globo lysestake er et sett med holdere til stearinlys fra Kähler.


Den minste lysestaken i Globo -serien har en røff og naturlig overflate som skaper en hyggelig stemning i skjæret fra stearinlyset. Den finnes i tre ulike farger, granittgrå, terracotta og hvit. Sett den alene i bokhyllen, eller sammen med resten av Globo -stakene på et bord. Les tester og omtaler før du kjøper.


Globo lysestake hvit

Specs: Globo , Hvit , Grå, Keramikk, Høyde. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Du kan bruke de hvite Globo -stakene i forskjellige størrelser og skape et vakkert og stilrent designtablå som kompletterer den stilrene skandinaviske innredningen på nydelig vis. Eller kombiner stakene med de to andre nyansene i granittgrå og lun terrakotta. Den hvite Globo -lysestaken har det samme organiske formspråket som resten av serien.


Globo leder tankene mot naturens myke silhuetter og skygger, som står i kontrast til den grove overflaten. I Globo møter det feminine og stilrene det maskuline og naturlige. Et vakkert eksempel på kontraster som utfyller hverandre og dermed skaper ro og. Kahler Globo Hvit kan bli innredet i en vei i samsvar med eksakt smak din eier. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Kategorier: Gaver og interiør, Kähler, Lys, Lyslykter. Lysestake - Best pris i Norge! Den mellomste lysestaken i Globo -serien har en røff og naturlig overflate som skaper en hyggelig stemning i skjæret fra stearinlyset. Vår pris 44- Leveringstid: Ikke i salg.


Gi hjemmet varme og lys med en stilig lysestake fra Kähler. Globo -staken er et varmt og sterkt innslag og med sin stramme form matcher den både den enkle og den mer fargerike innredningen. Globo kommer i harmoniske og rolige jordfarger, noe som vekker assosiasjoner til den varme fargeskalaen. Legg til favorittmerke. Kjøp Kähler globo lysestake på Kelkoo.


Globo lysestake hvit

Sammenlign tilbud på Kähler globo lysestake i kategorien Dekorasjoner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dekorasjoner ved hjelp av vår tjeneste. KitchenTime selger lysestaker av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Stort utbu bra priser og fri frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg