torsdag 28. desember 2017

Dekke bord glass

Dekke bord glass

Tips til dekking med glass. Det er flere måter å plassere glasset. Ved dekking skal da rødvinsglass plasseres rett i midten av kuverten og de andre glassen i følgende rekkefølge fra høyre. Ellen Tangvik (41) driver nettstedet Bord dekk deg og planlegger å gjøre sin store lidenskap til en levevei.


Hun har dekket bord til mange anledninger, og til de mest formelle selskapene anbefaler hun å følge visse regler for borddekking. Det gjør gjestene komfortable og setter rett ramme rundt festen. Jeg synes det er utrolig hyggelig å dekke bord.


Uansett om man blir få eller mange er det koselig med en fin ramme rundt måltidet. Jeg har dekket mange bord , både til egne arrangementer og til interiørartikler. Vi på Dekka Bord inviterer deg til et hyggelig besøk i vår restaurant på Adamstua. Men noen regler går igjen og disse skal jeg ta for meg her.


Dekke bord glass

Når det gjelder farger, duker, pynt osv, så overlater jeg det til andre, men gjør det enkelt og med litt kontraster. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten.


Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene! Det nærmer seg høysesong for dåp, konfirmasjon og bryllup og derfor spurte vi vår superstylist fra Bryllup- og Festavdelingen, Marcus, om å dekke bord tilpasset de ulike anledningene. Til vår store begeistring sa han ja, og vi fikk bli med på reisen fra ren duk til de flotteste festbord! La borddekking bli en lek!


Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag. Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking!


Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord. Skal du ha koldtbord eller buffet må det være plass til bord som maten skal stå på. Pass på at gjestene kan henge uteklærne slik at alle verdisaker og klær blir trygt oppbevart. Skoskje bør også være tilgjengelig. Bord til restaurant, hotell og bar.


Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Alltid lave priser og et stort utvalg!


Kjøp bord hos Trademax. Når du skal dekke bordet er det lurt å dra stolene ut fra bordene før du legger på duker. For å sikre at gjestene har god plass bør du beregne ca. Kuvertene bør være like brede.


En kuvert består av alt det som gjesten skal benytte for å spise maten. Jeg brukte tekstiler og serviettringer fra Kid Interiør, tallerkener fra Ikea, bestikk fra Hardanger og Tangen glass fra Hadeland. Hjortene og det største juletreet er fra Lene Bjerre og er min fineste julepynt. Glass til hverdag og fest. Dekk på med glass som passer drikken og bordet forøvrig.


Dekke bord glass

Hos oss kan du finne glass med stett og stablebare drikkeglass, alle i tidløse former. Velg et glass med passende form og størrelse, f. Suppleringsbestikk eller spesialbestikk legges på koldtbordet. Lunsj etter oppsatt meny. Dekk på bestikk etter oppsatt meny og med glass tilpasset det gjestene skal drikke. Romantisk og intimt bord for to.


En perfekt unnskyldning for å dekke et romantisk bord for to fylt med levende lys, farger som smaker av romantikk, og mat og drikke som forfører. PS – Bordet for to passer også godt til venninnemiddag eller dekk det til flere og. Dekka Bord , Oslo: Se objektive anmeldelser av Dekka Bord , vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr.


Matanmeldelsen: Hjemmekoselig på Dekka bord. Som å komme hjem til mor. Anmeldt for ett år siden. Rødrutete duker, sommerblomster i små glassvaser, kjøkkenstoler og velbrukt dekketøy. Samboerparet som i snart ett år har drevet den bitte lille bistroen på hjørnet av Ullevålsveien, vet å gjøre det koselig.


Dekk et flott festbord på minutter. Slik dekker du lekre bord til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg