tirsdag 26. desember 2017

Grått vitrineskap

Vi har glasskap av høy kvalitet i flere utførelser. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Finn et skap som passer deg og dine behov her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Vi tilbyr også vitrineskap med lås for en enda tryggere oppbevaring. Hos oss på Chilli kan du kjøpe vitrineskap billig uten å behøve kompromisse med kvalitet og stil.


Vi tilbyr alt fra vitrineskap med klassiske skapdører, til vitrineskap med doble glassdører og vitrineskap med skyvedører. Man bør være to for å montere møbelet. Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov.

Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet. Et vitrineskap med skyvedører gjør at du får plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes. Skapet er ikke bare praktisk, men også et vakkert element i et hvert rom.


Vitrineskap er kjent for klassisk stil og prakfull fremtoning. Hos Trademax er du sikret en rimelig pris på et stort utvalg av disse skapene. En moderne og tidsriktig vitrineskap i MDF med matt hvit finish og betongfarget dører. Skapet har dører,og innvendig er det hyller som gir god oppbevaringplass.


Max vekt på glass hylle: 5kg. I samme serie finnes du også tv-benk og skjenk. Tror vårt fine hvite servise hadde passet fint inn i dette grå vitrineskapet. Jeg gleder meg så til å ha et skap å sette det i. For det første så det blir litt lettere tilgjengelig og vi kan bruke det igjen og for det andre fordi jeg er så glad i det serviset og det hadde ikke gjort noe å se det hver dag.


Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.

Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Hvis du vil plassere skapet i et mindre rom eller mindre hjørner og lommer, kan det være lurt å velge et mindre skap eller en modell med flere ulike typer oppbevaringsrom. Eller det du trenger hver dag. Leveres i Natur, Røkt, Grå , Hvitoljet og Ekstra Hvit- oljet. Mål:103x198x45cm Serien behandles enten med en gråtonet eller en røkefarget, selvherdende beis.


Dette gjør at serien beholder noen av de gode egenskapene et lakkert møbel har, mens det samtidig beholder noe av den grove strukturen. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox. Leter du etter vitrineskap ? Vi har mange ulike møbler av god kvalitet til en lav pris. Velkommen til nettbutikken Trademax!


Med skuffer og praktiske glassdører i vitrineskapet kan du vise frem eller gjemme bort gjenstander som du ønsker. Hos Fagmøbler finner du klassiske og elegante vitrineskap til mer moderne varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg