onsdag 20. desember 2017

Espegard bålpanne birkebeiner

Vi har merkevarene til lave priser. Prisløfte på alle identiske varer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Se alle våre bålpanner.


Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres lett etter underlaget, slik at bålpanna alltid står støtt.


Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest. Espegard bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs. Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til. Leveres som vist på bildet, med grillrist, oppheng for kaffekjel og glo-oppsamler. Beskytt bålpanna med trekk når den ikke er i bruk. Slik unngår du at snø og løv legger seg ned i bålpanna og kan trygt stå ute. Bålpannetrekk i cordura, grå.


Den gir bålkos midt i uka, ekstra lune sommerkvelder og god stemning med grillmat etter ski. Den står stødig i all slags vær gjennom hele året og kommer med masse ekstrautstyr å utforske. Enten du har en lidenskap for å lage mat på bål eller bare vil nyte varmen fra flammene, gir den en opplevelse utenom det vanlige. Den kommer med masse ekstrautstyr å utforske. Med andre ord mange gode grunner for å tenne bål ofte.


ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss. Panna kan justeres i høyden etter behov og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt.


Espegards største bålpanne , laget i pulverlakkert stål. Pannen kan justeres i høyden og beina kan reguleres, slik at den alltid står støtt. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året. Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden.


Sammenlign tilbud fra Espegard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg