mandag 25. desember 2017

Bordløper dåp

Bordløper dåp

Bordløpere i mange farger, materialer og størrelser. Nordens største utvalg! Sjekk ut bordløper dåp. Søk etter bordløper dåp på den nye KensaQ. Enkel og billig handel på Cellbes.


Bordløper dåp

Tyll er en netting bordløper , tyll er et mykt stoff som kan brettes, formes og klippes i den lengden man selv ønsker. Satin bordløper et et heldekkende stoff som kan klippes og formes slik man ønsker. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest.


Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god. Se vårt utvalg av bordløpere og festpynt til dåp , konfirmasjon og fest. Gjennomsiktig bordløper med gullprikker. Pynt til fest med bordløpere fra Honeyoak.


Bordløper dåp

Satengbordløper hvit, m. Sizoflor og sizoweb til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Med våre lekre duker og bordløpere går borddekkingen som en lek! Vi har både organsaløpere med og uten motiv, praktiske papirduker og plastduker, sizoflor-løpere og sizoweb-løpere, tyll-løpere og diverse andre bordløpere. En pen bordløper er prikken over i-en på middagsbordet! Plasser en fargerik bordløper oppå en hvit duk for et elegant uttrykk til festen, eller bruk en morsom og fargerik bordløper for å gjøre hverdagsmiddagen litt hyggeligere.


Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Vi har Strieløper på rull og all annen pynt til fest. Gratis Frakt i Trondheim.


Bordløper dåp

Kjempeflott å bruke som bordløper eller til andre dekorasjoner. Til bryllup, dåp , konfirmasjon eller bursdag. Selges kun som hel rull på meter. Uansett har Selskapsshop det du trenger av pynt til dåp , slik at du kan skape fine rammer rundt dåpsdagen.


Skap et festlig dåpsbord. Finn inspirasjon og kjøp alt du trenger for å skape den perfekte stemningen i dåpsselskapet her hos oss. Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer! Sizoweb er et stilig og anvendelig stoff som har interessante og dekorative mønstre.


Den kan sammenlignes med glassfibermateriale som er helt tørket, men er fremdeles bøyelig og brekker ikke. Supersøt bordløper med små hjerter, 33cm bred og meter lang. Kakepynt Dåp Jente Rosa Håndlaget Kakeskilt. Et søtt kakeskilt til den store dagen.


Pynt kaken til dåp med dette flotte kakeskiltet. Vi har et flott utvalg av bordløpere til flere anledninger. Legg på tvers av bordet til to kuverter eller på langs av bordet på en duk og pynt et flott bord.


Sizoweb bordløper , sizolace bordløper og organza løper. Stoff i organsa som hjelper til med å lage et balansert inntrykk over fargetemaet. Super til å ha over en fargerike duker eller annen base. Passer også fint som bordløper til dåp og konfirmasjon.


Organsa kan brukes til svært mye - ikke bare som bordløperF. Skal du ha vintage tema er dette løperen du trenger. Her finner du mye fint til å pynte festbordet me enten det er bryllup, konfirmasjon eller en god fest som vi trenger i blant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg