mandag 11. desember 2017

Fuglebur nettbutikk

Hvordan skal du lykkes på nett? Vi hjelper deg med din webstrategi. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. For å velge den rette innhegningen eller fugleburet må du tenke å behovet til ditt fjærete kjæledyr.


Det er åpenbart at en undulat eller en kanari trenger mye mindre plass enn en Ara.

For fugler som nattergaler og lerker som ofte flyr opp, bør du kjøpe et rundt bur med PVC-tak i stedet for metall. Undulatbur Nettbutikk. Savic Arte Marinebl å. Alt du trenger for å ta vare på fuglen. Stilren fuglebur med tak som kan åpnes og med utagbar bunn for enkel rengjøring. Enkel å montere uten verktøy.


Sittepinner, matskåler og et fuglebad medfølger. Godkjent etter dyrebeskyttelsesloven L80.

Zooservice - Din dyrebutikk på nett. De fleste av våre fuglebur til undulater, kanarifugler og tropefugler, leveres med diverse tilbehør som for eksempel sittepinne, fôr- og vanntrau, samt leketøy. En mangfold av fuglebur med for undulater finner du her. Pass på at buret er stort nok med nok aktiviseringsmuligheter.


Fra klassisk, til trebur eller moderne bur – vårt varierte sortiment garanterer at du finner et passende bur for alle fugler. Buret skal fungere som en tilbaketrekningsmulighet. Husk å gi fuglen nok mulighet til å fly fritt!


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. INFO-LENKER: Info og betingelser!


Her finner du et stort utvalg av bur for undulater, papegøyer og kanarifugler samt hønsehus. Fugleburet er fuglens hjem. Det er likevel viktig å sørge for at fuglen får brukt vingene sine og har regelmessig mulighet til å fly. Vær oppmerksom på at alle burmål er oppgitt som burets største lengde, bredde og høyde. TIlbehør til fuglebur og mer tilbehør for din fugl til gode priser på Zoobio.


Små runde bur er derfor ikke egnet for undulat.

Bredt utvalg og gode priser på støpejern. Eksklusive og dekorative produkter, mye lekkert til både hus, terrasse, balkong og hage. Vi har et kjempestort utvalg av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg