tirsdag 12. desember 2017

Tekanne bodum

Tekanne bodum

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Hovedforskjellen mellom de to ulike modellene er at Assam har et håndtak i glass, mens Kenya tekannen har et håndtak laget i plast med en beskyttende plastramme rundt glasskannen. Tekanne i solid borosilikatglass og lokk i krom.


Legg til favorittmerke. Utsolgt i nettbutikk. Les tester og omtaler før du kjøper. Det skyldes at den er praktisk og enkel i bruk samtidig som at den trekker de beste aromaer ut av teen.


H 25cm B 11cm D 1cm. Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Opplev den komplette serie av kaffe- og tekanner, glass, elektriske kjøkkenmaskiner og mye mer.


Tekanne bodum

Teepressen und Teekannen kaufen. Unsere Kollektion kombiniert Nützlichkeit mit zeitloser Eleganz. Wählen Sie aus vielfältigen Ausführungen, Farben und Größen. Ausgezeichnetes Design zu erschwinglichen Preisen. Bestellen Sie jetzt im offiziellen Onlineshop.


Søk etter bodum tekanne på Kelkoo. Sammenlign tilbud på bodum tekanne fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Den har et klassisk og elegant design i rustfritt stål med god varmebevaring. Den er enkel å bruke og har samme bryggefunksjon som Bodums klassiske kaffepresse. Plasser et telys i varmeren og din te holder seg ikke bare varm, men den stilige tevarmeren gir det hele en koselig atmosfære.


Tekanne bodum

Bredemeijer Yinan tekanne 64NOK. Menu Kettle tekanne , klar 59NOK. Eva Solo Nordic Kitchen tekanne 39NOK. Te blir best når du trekker den i en tekanne. Vil du servere te på den tradisjonelle engelske måten kreves en nydelig tekanne ! Tekannen er kjekk å ha fremme på kjøkkenet som en hyggelig interiør detalj.


En tekanne laget av støpejern holder på varmen veldig lenge. Det ledende varemerket for denne type tekanner er japansk Satake. Nagano, Kyoto og Tokyo er noen av de mest populære kanner.


Tekanne bodum

Den mest praktiske av en tekanne er hvis den har silen bygget inn i den. Da kan du brygge din te direkte på bordet. We use cookies to personalise content, promotional offers and ads and to analyse our traffic.


We also share information about your use of our site with our social.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg