torsdag 7. desember 2017

Fargekart gul

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Fargen fremstår som gul , men med et dempet og behagelig uttrykk.

Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. REFINED-hjemmet har et kuratert uttrykk hvor vintage-skatter, sjeldne design-objekter og kunst vitner om utsøkt sans for estetikk. Palettens gule og grønne nyanser og harmoniske aksentfarger lar detaljene komme til sin rett, og fremhever interiørets egenart.


Les mer om Refined-temaet her. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet.


Fargekart med variasjon – Nå er det ikke bare én farge som er trenden, men store deler av fargekartet som er i bruk. Vi ser blant annet sjøgrønt, terrakotta, gult og mørkeblått. Fargene er duse og dempede, og dermed lette å like, sier Cecilie Molvær Jørgensen i Bo Bedre. Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser. Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig.


Okertoner er svært vakre i vegeterte områder. Dempet gul som står som et smykke i grønne og landlige omgivelser. Langs kysten finner man også en del kvikkere gultoner, da spesielt på eldre hytter.


Liker du tanken på et gult hus? I vårt nye digitale fargekart kan du se nærmere på syv vakre husfarger. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Finn din gule nyanse. Dette er en svært populær mørkere grå tone.


Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult , etc. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene, i enkelte belysninger, som skarpt dagslys og kjølig lys (f.eks LED), kan fremstå som noe blålige i tonen.

Mange blir overrasket over nettopp dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg