fredag 29. desember 2017

Yttergang inspirasjon

Her deler jeg inspirasjon med dere. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med. Ta bilde av gangen, og kom å spør oss! Lag et personlig touch på den.


Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden.

Inspirasjon til entreen. I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene.


Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE. Du får bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk.


Derfor er gangen, eller entreen, et rom som ikke bør oversees. Budsjett Lure og lønnsomme løsninger til entreen.

Gangen er det første rommet. Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka. Disse spørsmålene bør du stille deg selv før du pusser opp entreen.


Svarene gir deg en pekepinn på hvilke krav du bør stille til materialer, farger og løsninger. Vi har en liten og trang yttergang , med en veldig dårlig planløsning. I den gangen skal vi ha plass til klær for skiftende vær, for en familie på 6. Dette er en stor utfordring. Jeg har tidligere nevnt er det viktig for mannen min at vi har gode praktiske løsninger.


For meg er også det estetiske viktig. Upraktisk yttergang ! Tenker man litt smart kan man få godt med praktisk oppbevaring og en følelse av bedre plass. For eksempel, har man mulighet kan man utnytte nisjer, bygge i høyden eller plassbygge benker.


Vi bygde på mmed yttergang og har veldig god plass. I dag finnes det fantastisk slitesterke vinyl- og laminatgulv i flotte design med forskjellige glansnivåer og overflatestrukturer. Mange av dem er til forveksling.


Entreen er det første som møter oss når vi kommer inn døren.

Her vil vi ha smarte oppbevaringsløsninger, møbler som tar liten plass og detaljer som sikrer et. Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene. Men hvitt tryller ikke frem dagslys. Så hvis du generelt er. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.


Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg