tirsdag 19. desember 2017

Royal terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Sjekk ut Royal Terrassebeis. Thoran- trur dette er etterbehandling for kledning som ALLEREIE har rette fargen, eg skal etterligne fargen på ubehandla furu. Ser at man kan tilsette pigment i denne etterbehandlingsolja, må da vere enklest? Terrassebordene leveres nedtørket til en fuktighet på ca.


Sammenlignet med Cu-impregnerte terrassebord gir Alvdal Royal -behandlingen en langt mer formstabil, sprekkfri og varig terrasse. Alvdal Royal leveres ferdig oljebehandlet fra fabrikken i fargene brunt, mørkebrunt, rødt og oker - alle disse med UV-beskyttelse. Da hjelper pigmentene til å beskytte. Hyttemagasinets test kårer der Gjøco sin terrassebeis til vinner. Med beis kan du kanskje vente etpar år med å gå over gulvet igjen.


Owatrol har også gode oljer. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Ta gjerne prøve oppstrøk for å sjekke at fargen er som ønsket. Følg bruksanvisningen på emballasjen.


Treolje Royal Ekstra grå L. Royal terrassebeis er en vanntynnbar beis med sopp- og algehindrende middel. MøreRoyal er førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk uten noen form for etterbehandling når den er montert. Den innehar unike egenskaper som er. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter.


Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Under oppføringing av f eks bygget vil det være naturlig å påføre royalolje i samme farge på alle kappflater for å sikre kvaliteten og kosmetikken. På tide å tenke på uterommet. Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol.


Royal terrassebeis

Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse. Skal du beise terrassen i år? Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet.


Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk. Gjør det enkelt, og velg en terrassebeis som kun trenger ett strøk, som for eksempel TREBITT Terrassebeis. Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men i de senere år har TREBITT TERRASSEBEIS overtatt som behandlingsmetode.


Det er verdt å merke seg at TREBITT TERRASSEBEIS er et ett-strøks system der terrassebeisen skal trekke inn i treverket, og overskytende beis skal tørkes av med en lofri fille. Ta hensyn til husets farge når du skal velge farge på terrassen. Slik gjør du det: Det er viktig at underlaget. Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.


Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg