tirsdag 12. desember 2017

Jysk dundyne

Jysk dundyne

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg enkeltdyner, dobbeldyner og vektdyner i alle prisklasser.


Opptil års garanti. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Før ble fiberdyner ofte valgt av hensyn til allergi, men det er ikke nødvendig å ta dette hensynet i dag. En moderne dundyne er allergivennlig: Du kan se etter dyner med NOMITE-merket som effektivt bekjemper støvmid som er det største problemet for allergikere.


Fordelen ved en dundyne. Så du undgår i højere grad at komme til at svede om natten, hvilket kan give en dårlig søvnkomfort. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.


Jysk dundyne

I JYSK har vi taget en ny metode for måling af bæreevne i brug. Før placerede vi bæreevnen på en skala fra til 16. En god søvn er afgørende for dit helbred og sundhed.


Dit valg af dyne er lige så vigtigt som dit valg af madras. Derfor er det en god ide at undersøge alle muligheder, inden du køber en dyne. Så er det tid til at købe juniordyner. Hos JYSK finder du et stort udvalg af juniordyner med naturfyld (dun og fjer), fiberfyld eller silke. Dynerne er allergivenlige, og sikrer en god nattesøvn til børnene, fordi de ikke bliver generet af en allergisk reaktion.


Se vores udvalg her og købt online eller i din lokale JYSK butik. Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her! Naturlig dun har mange gode egenskaper som egner seg i en dyne.


Dundyner er gjerne myke og luftige, og man kan tilpasse mengden dun og fjær ut fra hvor varm dynen skal være. Liker du å sove med stor dyne har vi stor dobbeltdundyne. Hos oss finner du store og små, svale, varme og til og med ekstra varme dyner i forskjellige prisklasser. Finn dynen som passer perfekt for deg på IKEA.


Fiber, dun, dobbeldyne. Velg riktig dundyne. Det er mange typer dundyner hos Princess, i ulike former og prisklasser. Prisen kan være litt høyere enn fiberdyner, til gjengjeld får du et naturlig produkt i ordentlig kvalitet. For eksempel er Gold dundyne blant de beste vinterdynene hos Princess, med kanalsydde rom for dunet er dette en dundyne i høy kvalitet.


En dundyne med høyest bæreevne (14) gir det beste kvalitetsproduktet. En høy bæreevne gjør også at du får en myk og god dundyne som former seg fint inntil kroppen. I Høie så anser vi bæreevne fra som en god dundyne.


Jysk dundyne

Men enkelt fortalt så får man det man betaler for - en dyrere dundyne er ofte bedre da den som regel har høyere. Dyner fra Høie er produsert i Norge og laget for å vare en hel evighet. Derfor har Høie-dyner alltid vært kjent for sine høye kvalitet og komfort. Ser du etter dyner for barna er for eksempel andungen dyne et godt valg, en lett og lun helårsdundyne, laget av naturmaterialet dun som holder jevn temperatur natten gjennom. Dynen er svanemerket og norskprodusert.


Kjøper du ny dundyne kan det være lurt å kjøpe med dunvaskemiddel, som vasker skånsomt og holder dunet luftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg