fredag 8. desember 2017

Interiørhuset hadeland glassverk

Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask.


Men da er det bare å tenke om igjen med én gang. Det er fylt opp av de lekreste tekstiler, klær og interiørvarer.

Interiørhuset er åpent! Vi blir så glad av alle de nydelige fargene og utvalget. Vi fører designnyheter til hus og hytte. Vi har også et stort utvalg klær fra Part Two og Line of Oslo.


Nå er det vårsalg og en rekke varer til rabatt. Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv. Så du fuglekremselet?

Sesongutsalget innehar også en stor kjøkkenavdeling med både kjente merkevarer og egenimporterte varer. Vi tar forbehold om utsolgte produkter og trykkfeil. Tilbudene gjelder fra 1. Ditt søk på hadeland glassverk ga personer og du har nådd slutten av listen.


Butikken befinner seg inne i dette gamle huset, så det er historie i veggene her. Kistefos Opplev verdenskunstneren Yayoi Kusama, TEMPOxog The Twist. Glassverket har jo noe å by på året rundt, men på hverdagene stenger det jo så tidlig at det er ikke mulig å ta turen da.


Selve utstillingen (En Reise i Mummidalen) og. Hadeland glassverk består av mange bygninger. Dette er Norges eldste industribedrift i kontinuerlig drift. Nå har du også muligheten til å få en unik opplevelse ved å ta en natt eller to med glamping i hagen til Thorbjørnrud hotell. Ser du etter åpningstidene til JaFs?


Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for JaFs i Glassverkveien i Jevnaker på Tiendeo. Soli samtidig som det er svært sirlig og elegant. Mål: m (bredde) x m (dypde) x m (høyde).


Hele familien fikk lov til å bli med(!), selv om mannen min var raus nok til at han sendte meg og svigermor i forveien så vi kunne utforske julehyggen i fred og ro.

Der var det pyntet til jul, med juletrær, julenek, lykter og lys. Jeg har ikke vært på glasserket siden jeg var lita jente, sammen med mormor. Skal du kjøpe bursdagsgave til en som har alt? Svært allsidig gavekort.


Så fint at du ville dele dagen med oss, alle opplevelsene, alle sanseinntrykkene. Utrolig mange flotte ting de hadde i butikkene dere besøkte. Blir skikkelig i julestemning jeg. Har allerede begynt å planlegge litt julen og jeg da.


IKKE GÅ GLIPP AV NOE!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg