onsdag 6. desember 2017

Selvaag bolig pluss

Besøk oss for informasjon, visninger og prospekter. Meld gjerne din interesse! Vi gir deg gode grunner. Lurer du på hvem vi er? Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå!


Her blir det god utsikt og kort vei til Asker sentrum. Kom innom visning eller ta gjerne kontakt for mer informasjon. Romslige 2- til 4-roms leiligheter, planlagt overlevering 2. Plussboliger i drift.


Under følger en oversikt med eksempel på noen av de tjenestene som kan leveres. Vertskap: Sissel Ryeng. Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag! Norges største magasinvarehus.


Virksomheten i konsernet er først og fremst tilknyttet eiendomsinvesteringer, bolig - og byutvikling, samt tilliggende aktiviteter. Vi styrer hele verdikjeden fra kjøp av tomt til salg av nøkkelferdige boliger, og har til enhver tid flere tusen boliger under utvikling i og rundt Stor-Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dette er boliger som skal overleveres i løpet av de tre neste årene. Selskapet har solgt prosent av disse boligene. Vi har også tro på et stabilt og godt marked fremover.


Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Mandag morgen er selskapet verd milliarder. Den billigste boligen ligger ute til Kr. Selvaag Bolig Bjørnåsen Syd II AS.


Selvaag bolig pluss

Få muligheten til å forandre boligen med inspirerende og kreative løsninger. The company is headquartered at Ullern in Oslo. For company presentation click here.


For å motta varsler om nye økonomiske rapporter og pressemeldinger via e-post, melde deg på våre e-postvarsler. Målet er at utbyttet skal være på minimum prosent av årsresultatet etter skatt og utbetales to ganger i året. Utbyttet størrelse skal imidlertid veies opp mot selskapets likviditetsprognoser og soliditet. Derfor er om lag 7nye slike leiligheter nå under prosjektering i Kristiansan Bergen, Tromsø, Trondheim og Stockholm.


Driftsresultatet for årets tre første måneder ble minus 1millioner kroner, ned fra et positivt resultat på 4millioner kroner i samme periode i fjor. Ved å tilby nye boliger i utleie med profesjonell forvaltning søker selskapet å etablere gode bomiljø for våre kunder. Vi ønsker derfor å rendyrke dette og skiller derfor ut tomtebanken i et eget selskap. Vi mener at dette også vil gjøre det enklere å sette riktig verdi på selskapet, fordi verdiskapingen i den daglige driften i større grad synliggjøres, sier styreleder Olav H. Klikk her for å følge aksjekursen i realtid.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg