fredag 22. desember 2017

Koksgrå jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Koksgrå jotun

DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Se farger som passer Kombiner med tapet. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning.


Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Jotun LADY svarer: Hei hei, jeg ser for meg en lekker grønntone på huset deres.


Grønntoner i eksteriøret er tilbake for fullt. En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Et klassisk nordisk interiør der Cashmere er en vakker base.


Koksgrå jotun

En farge med varme og mye personlighet samtidig som den fremhever de andre materialene og fargene. Er det rart jeg lar meg imponere over de dyktige menneskene hos Jotun som utvikler de nye fargene? Her overlates ingen ting til tilfeldighetene. Sist, men ikke minst, farger er ikke farger.


Maling er ikke maling. Vi i Jotun jobber daglig med utvikling av produkter og farger. Jotuns farger skal kun blandes i Jotuns produkter. Våre unike fargeresepter er laget spesifikt til hvert av våre malingsprodukter for å oppnå ypperste fargekvalitet.


Koksgrå jotun

Da gir vi deg Jotuns Fargetrygghet. Derfor tilbyr vi forskjellig ovnstilbehør for at du skal kunne ta vare på din vedovn eller peis på best mulig måte. Utvendig kledning kan leveres med en tre-strøksbehandling gjort på fabrikk. Synlige snittflater, dragere og søyler må behandles av kunde i etterkant.


Liggende dobbelfals panel leveres som standard. Den er også nøytral og går godt til alle farger. Den går fint til både varme og kalde farger, og har en varm undertone som gjør at den ikke oppleves kald. Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg. Butinox Futura Selvrensende danner en hydrofil malingsfilm, som gjør at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg.


Den selvrensende malingsfilmen. Gardiner er som accessoirer, de kan gjøre utrolig mye for helhetsfølelsen. Se det store udvalg af Indendørs brug online hos BAUHAUS.


God kvalitet til den rigtige pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg