mandag 4. desember 2017

Brunstad sofa priser

Stort utvalg av sofaer på nett. Våre sofaer spenner fra små, nette modeller som passer i leiligheter og hytter, til romslige sofaer med mange sitteplasser. Designet på modellene varierer fra det mer tradisjonelle og klassiske til det moderne og urbane.


Brunstad sofa priser

Design: Arild Alnes og Helge Taraldsen Myk minimalisme og harmoniske proporsjoner gjør inntrykk i ethvert rom. Stream har en skulpturell utforming som omfavner deg. Sjekk vårt utvalg her! Vi har nette modeller som passer i mindre leiligheter og romslige sofaer med mange sitteplasser for de som ønsker det. Brunstad Happy sofa seter – mobelmann1.


Modellen leveres i tre ulike lengder. Leveres i mange tekstiler og hud farger. Velg mellom ben i ubehandlet, oljet, hvitoljet eller wengefarget eik. Med etter uten knapper til samme pris , men kun på myke puter.


Brunstad sofa priser

Nett stol med inspirasjon fra 50-tallet, men i moderne, spenstige linjer. Treverk med detaljert fingerskjøting i armlenet gir det lille ekstra. Olivia - Klassisk elegant modell med fine linjer. Passer i ulike tekstiler, farger og i forskjellige miljøer.


Kjøp sofa online hos Trademax. Alltid dagers åpent kjøp! Stream med myk minimalisme og harmoniske proposjoner gjør inntrykk i et hvert rom. Weston sofa er en moderne, rettvinklet sofa med skråstilte ben, som gir det lille ekstra. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Formstøbt koldskums puder. Stolt norsk produksjon Lokal skaperkraft Dette er designerne våre, Arild Alnes og Helge Taraldsen. Den katalogen du blar i nå, er full av modeller de har skapt. Med en modulsofa kan du forme og bygge en sofa som passer perfekt til dine behov og ønsker. En modulsofa kan settes sammen bit for bit, helt til du har en sofa som er skreddersydd til stuen din.


Vi har moduler i utallige variasjoner, finn farger og materialer som passer. En god sofa er det stedet du kan slappe av med en god bok, se en film, eller samle venner når du har besøk. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa, finner du et stort utvalg av gode og komfortable sofaer hos Møbelringen!


Brunstad sofa priser

Flotte designermøbler. Den naturlige partner til Sting stolen. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Dette Stream sofasæt består af én pers.


Sofaen er for mange midtpunktet i stuen. En sofa er et møbel med lang leveti og valget av sofa skal du være fornøyd med på lang sikt. Hos oss skal du finne en sofa som passer akkurat hjemme hos deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg