fredag 22. desember 2017

Lysende blomsterpotte

Lysende blomsterpotte

Plassbesparende og kult. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Sammenlign pris med oss! Du finner flere modeller her: Assisi blomsterpotte med lys og tilbehør Høy blomsterpotte av plast i høy kvalitet som er belyst innvendig med LED-lys.


Lysende blomsterpotte. Du kan lage en pendellampe av en blomsterpotte. Endresen har brukt en Ikea blomsterpotte i sinkbelagt stål og et lampeoppheng. Fremgangsmåten er velegnet på hvilken som helst blomsterpotte , krukke.


Merk at det ikke må være for tungt, og at det må være mulig å skjære eller bore ut et hull til lampeopphenget. Festlig, lysende blomsterpotte i hvit plast, Ø=37cm, H=40cm, pent brukt Overrask noen du er glad i med en lysende potte! Unik blomsterpotte i keramikk i gråfarge med antikkbehandlet overflate. Skap en behagelig og genuin atmosfære i hjemmet ditt ved å dekorere med planter og blomster i vakre blomsterpotter som Hettie blomsterpotte.


Lysende blomsterpotte

BLOMSTERPOTTE MED LED-LYS. Lys opp entreen ute, hagen eller innendørs med freshe blomsterpotter med LED-lys. Blomsterpotten har målene Hx Øcm. Pottene er av god kvalitet og tåler å stå ute året rundt, ettersom LED-lysene ikke blir eksponert for vann.


Pottenes lysstyrke lager en lun og fin stemning! Du velger ditt alternativ når du trykker på KJØP. Bilde av Svane blomsterpotte hvit stor. For de som ønsker å installere en lysende blomsterpotte som ikke tar opp mye plass, men har nok kapasitet til å plassere en vakker plante inne,. Vakker batteridrevet lysslynge med stk vakre lysende roser.


Bruk en lommelykt for å prøve ut ulike ideer når du skal belyse uteplassen. Tenk på det fra et praktisk perspektiv - gå til inngangsdøren i mørket. Stearinlys på uteplassen skaper hygge, og lys som skinner opp fra en hekk eller en rad med potter eller lignende skaper stemning om kvelden, sier interiørdesigner Tove Meldgaard. Beste Priser Med Handlesmart! Leyra er et vakkert lystilbehør i hager, på terrasser og balkonger.


Eller hva med en lysende blomsterpotte med grønne busker oppi? Eller kanskje lysende trær er like fristende? Dette er en stilig blomsterpotte fra Nordal med et lekkert mønster!


OBS kan forekomme forsinkelser! Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Den lysende potten gir en unik belysning på inne- og uteområdet. Den kan den plasseres både i hagen, på terrassen og overalt ute og innendørs. Gi yndlingsplanten din lyset den fortjener.


Leter du etter blomsterpotter? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg