fredag 8. desember 2017

Transferpapir til tekstiler

Stort utvalg av transferpapir. Leveres 1- dager i hele landet. Søk enkelt etter blekk og toner. Bredt utvalg og lave priser!


Skal du trykke på grove tekstiler som striesekker, grov-vevd piruett skorter og lignende, så anbefaler vi å bruke TTCpluss.

Du kan også trykke på musematter, forkle, putetrekk, laken og andre lyse ting med TTC. Forskjellen er at OBM har en hvit film som motivet skrives på og kan derfor brukes på mørke tekstiler så vel som lyse tekstiler. Spesialpapir til dekorasjon på tekstiler.


Motiver printes eller tegnes over på transferpapiret og strykes på tekstilemnet. Lag ditt eget trykk på en enkel måte! Til både klær og interiør, f. Skriv ut et motiv fra PC'en (blekkskriver) på transferpapiret.


Transferpapir A til tekstil.

Et transferpapir med lim trykkes speilvendt. Deretter klippes det til og påføres. Brodering Gir et eksklusivt.


The Magic Touch Norge AS leverer alt av transferpapir ,. Med Avery T-shirt transfers til lyse tekstiler kan du designe din helt personlige t- shirt, sweat-shirt, lue, pute mm. Specialpapir til at overføre motiver på tekstiler. Motivet printes eller tegnes på transferpapiret og stryges fast på emnet i tekstil. Seileren skrev: Var det ikke en del av oppkjøringen din å rygge inn på en parkeringsplass? Jeg hadde kjøretimer hos to forskjellige.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Designe din egen t-skjorte, personlig og enkelt! Dette transferpapir kan anvendes til lyst bomuldstøj. Lag morsomme gensere til sommerens idrettsarrangementer. Perfekt for deg som er kreativ - hva med et personlig putetrekk?


Enkelt - skriv ut ønsket motiv på en blekkskriver og stryk det fast. Specialark med gummiagtig overflade, der kan printes på vha. Kan klippes med saks.

Vend printet mod tekstil, stryg på bagsiden. Ranger Multi Medium Gloss glans 113ml syre fri ugiftig tørres gennemsigtig vandtæt, når det er tørt Kunstner kvalitet me dium, til limning, billedeoverførsler, forsegling, forlængende maling, skabe glasuere og mere. Som lim kan bruges til papir, metal. En del af grunden til dette er, at TTC er et billigt transferpapir , tager kun sekunder at anvende og resultatet er forbløffende. Du kan udskrive i fuld farve, eller bare en farve, det er op til dig.


TTC er specielt designet til hvide og lyse tekstiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg