onsdag 13. desember 2017

Blomster begravelse skikk og bruk

Stort utvalg av kondolansebuketter, kranser og båredekorasjoner. Vi tilrettelegger for dine behov og ønsker. Kontakt Jølstad begravelsesbyrå. Blomstenes skikk og bruk når noen går bort I vår kultur er blomster viktig middel til å uttrykke både sorg og glede. Blomster sier ofte mer enn tusen or og kan være til stor hjelp for å uttrykke hva du føler når ord blir fattige.


Blomster overrekkes for å oppmuntre, takke eller gi lykkeønskni. Skikk og bruk ved begravelse. Det er vanlig etikette ved begravelse at man i respekt for den avdøde, de etterlatte og rammen rundt seremonien opptrer stillferdig både utenfor og inne i seremonilokalet. Skru mobiltelefonen helt av eller legg den igjen et annet sted under seremonien. Begravelsesbyrået vil fungere som vertskap for seremonien.


Vi pynter seremonilokalet med lys og setter frem blomstene som har kommet. Vi organiserer musiker, seremoniledere og andre. Bisettelse innebærer kremasjon med urnenedsettelse på kirkegård.


Blomster begravelse skikk og bruk

Nedenfor gir vi en kort forklaring på de ulike dekorasjonene som er vanlig ved begravelse og kondolanse. Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon. Minnesamvær skikk og bruk. Det er enkelte som har vanskelig for å legge fra seg mobiltelefonen også under begravelser og minnestunder, noe som viser en mangel på respekt både ovenfor de pårørende og situasjonen man befinner seg i. Samtidig har vi merket oss endringer i positiv retning. Er det noen veldig nærme, sender jeg ofte bege deler, både blomster hjem og bårebukett.


For at avslutningen skal bli stilfull, høytidelig og sømløs, oppfordres alle til å hjelpe med å bære blomstene ut. Kisten bæres inn i bårebilen, blomstene legges på kisten. Blomster til begravelse Blomster skaper en vakker ramme rundt begravelsen, og er en fin siste hilsen til avdøde. Har ikke hørt om at dette er noe som gjelder mtp skikk og bruk rett etter en begravelse. Tror heller det viktigste man kan gjøre for de pårørende i tiden etter er å være der, på den måten som er naturlig for din og deres relasjon.


Blomster begravelse skikk og bruk

Trenger ikke å være umiddelbart i dagene etter begravelsen, men i tiden som følger. Det er også mulig å utføre kremasjonen før seremonien. Når urnen er klar, kan man holde en urneseremoni. Urneseremonien kan følge samme ritual som en vanlig begravelse , der en avslutter seremonien med å bære urnen ut på gravstedet og senke den i graven. Kort sagt skal byråets representant fungere som vertskap i seremonien.


Men det krever planlegging og atter planlegging. Vi følte oss litt bortvist da vi var i min manns farmors begravelse , vi var jo da blant de nærmeste ville jeg tro! Han var ikke i slekt engang!


Vi tar oss også av levering. Takk for alt Siste hilsen Siste. Men farmor hadde mange venner og naboer og kirken var fullsatt, så vi fant oss en plass på bakerste rad til slutt, på høyre side! Finn blomster begravelse skikk og bruk nå på Kensaq.


Vi har et stort utvalg av kranser, bårebuketter, dekorasjoner og oppsatser og kan sørge for en vakker og helhetlig ramme rundt seremonien. Med litt kunnskap om god skikk og bruk kan dere manøvrere dere elegant gjennom dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg