mandag 11. desember 2017

Hylle gang

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Perfekt for småbarnsfamilier som ønsker en leken gang. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


En god gang er først og fremst en gang som virker. Det innebærer at du har et sted å henge fra deg yttertøy, sette fra deg sko, pluss et minimum av oppbevaringsplass. Alt dette skal helst foregå uten trengsel, og i riktig belysning.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe.

String hyllene er lette, men stablie og kan enkelt monteres opp og pryde i alle rom i huset eller på kontoret. Bestil din String hylle hos hviit. Rask levering og personlig service. Ei hylle kan fortelle mye om deg. Er du et ordensmenneske med en hylleenhet full av praktiske innsatser?


Eller skjuler du rotet i en plasseffektiv arbeidshest i stål med skuffer? Enten du liker å vise frem eller skjule tingene dine (eller begge deler), har vi en hylleenhet som fungerer for deg. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Tips for en ryddig gang. Om du har en hylle eller lite bord i gangen, kan det være smart å lage seg en plass for post som ska inn eller ut av huset.


Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Her finner du flotte skohyller, knagger, dørmatter, hattehyller, speil m. Bruk vårt planleggingsverktøy Planlegg din oppbevaring med vårt drag-and-drop-verktøy.


En gang som dekker alle våre oppbevaringsbehov Les mer. En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på! Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring.

Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. Sett sammen mange i ulike størrelser, slik at hele veggen dekkes. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Det kostet litt, men ikke mer enn en skikkelig garderobeløsning.


Fordelen var at nå fikk vi noe som var tilpasset vår gang. Lillejord har mange gode råd når det gjelder å få en gang som fungerer. Et godt råd for å utnytte plassen er å møblere i høyden, råder hun. Skap og hyller kan med fordel fortsette helt opp til taket.


Oppbevaring for gang med skohylle, hattehylle og kroker. Høyde fra gulvet til første hylle cm. Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass.


Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Praktiske og vakre pyntestiger, hattehyller og andre entremøbler.


Gridy Fungi hylle i sort, liten, fra Menu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg