tirsdag 26. desember 2017

Metervare gardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Gode priser på gardiner hos Ellos.


Rask og enkel handel på Ellos. Hos JYSK finner du et stort utvalg gardinstoff i metervare til lave priser. Velg mellom gardinstoff med barnemotiv, ensfarget gardinstoff, mønstret gardinstoff, eller velurgardinstoff.


Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt.

Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.


Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex. Vi selger ulike typer metervarer og ferdigklipt metervare. Besøk vår nettbutikk for mer informasjon om våre produkter! Vi har mange forskjellige kvaliteter på stoff som du kan sy, lime eller på annen måte bruke til blant annet hobby, klær, gardiner , duker, sengetøy og patchwork.


Vi har også et stort utvalg ferdigsydde duker i vevde mønster, kvaliteter og farger. Hvis du ikke syr selv kan vi få sydd duker og gardiner for deg. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Med vårt store utvalg av gardiner er det lett å bli inspirert og skape et unikt hjem for alle anledninger. Hos oss finner du alle sesongens gardiner som du enkelt kan handle som metervare.


Velg lengden selv eller start med tilgjengelige lengder. Cellbes på Internett og på postordre! Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Bli inspirert av våre kolleksjoner. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Maritime gardiner - Metervare.


Pris NOK 29inkl. Vi setter høye krav til leveringsdyktighet og kvalitet. Vi har varer til gunstige priser, og et utvalg som passer de fleste. Her finner du tekstiler for alle stiler og rom. Vi har metervarer i masse mønstre og farger – fra klassisk til trendy.


Slipp løs kreativiteten, og sy putevar og gardiner – eller gi en gammel stol nytt liv med et annet. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan. Du kan alltid finne inspirasjon til det neste store prosjektet ditt i butikkene våre eller her på nettsiden vår.


Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin, linduker, løpere, gardiner , kjøkkentekstil. Litauen er et land med lange tradisjoner i lindyrking og lintekstil produksjon og alle prosessene fra planting, plukking, veving, farging og produksjon av det endelige linproduktet er gjort i Litauen. Våre stoffer selges som metervarer.


Om du ønsker å sy dine egne gardiner , eller bestille dem igjennom oss, så har vi garantert noe i kolleksjonen som kan passe til det uttrykket du ønsker i ditt hjem. Nedenfor finner du et håndplukket sortiment av Laura Ashley sin rikholdige kolleksjon, i ulike materialer, mønstre og farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg