torsdag 14. desember 2017

Frittstående vinterhage

Frittstående vinterhage

Rosbuste og elegante vinterhager. Et drivhus, mange muligheter! Bygg vinterhager med Grønt Fokus! Vi sender over hele Norge. Vi produserer vinterhager etter dine mål og behov.


Frittstående vinterhage

Se mer og kontakt oss her! Finn frittstående vinterhage hvis du ser nå. En frittstående hagestue gir mange muligheter, som et lysthus midt i hagen, eller som et relax-rom ved svømmebassenget eller bryggen. Den frittstående hagestuen er på mange måter enklere å bygge enn en veggtilknyttet, siden du slipper å tenke på hvordan vinduer og dører er plassert i bolighuset. Med en uisolert vinterhage får du et uterom bestående av tak og vegger i uisolert glass.


Dette gir en lun og god beskyttelse for nedbør og vin og rommet varmes raskt opp når solen skinner. Samtidig som rommet blir en ekstra stue, gir det også en sterkere følelse av å være utendørs, da man kjenner været og temperaturforandringene i luften tydeligere enn ved en isolert vinterhage. Frittstående vinterhage. Komplett frittstående vinterhage er et smykke i hagen. Dette er isolerte rom med glass i tak og vegger beregnet for å nyte omgivelsene året rundt.


Primært bygger vi frittstående isolerte vinterhager i aluminium, og det er i dette aluminiumssystemet mange tilvalg for å personalisere vinterhagen til hver enkelt kunde. Om hagestuen er på over kvadratmeter, må du søke om byggetillatelse. Du kan selv stå som ansvarlig søker (dersom hagestuen er mindre enn kvadratmeter).


HARMONI er velegnet til utvendige hjørner og til frittstående løsninger hvor hjørnet oppføres i mur eller tre. PEN er en klassisk form som kan benyttes frittstående eller bygges sammen med eksisterende bygg. Enten som et tilbygg på huset, innglassing av verandaen eller et frittstående bygg i hagen. NORGESSERIEN – Et univers av frittstående hagestuer, boder og anneks! Uteplassen er stolte av å kunne presentere Norgesserien, vår egendesignede serie med boder, anneks, norgesnyheten bonneks og sameieboder.


Når du kjøper Uterom, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. BEHAG er i utgangspunktet en frittstående løsning til mange formål. BEHAG leveres med pyramidetak, også kalt telttak, som er et tak med kvadratisk grunnflate og fire likt skrånende trekantformede takflater som møtes i en sentral spiss øverst. Kontakt din Veranda forhandler eller benytt produktskjema under for å bestille BEHAG!


Vi hjelper deg med fullisolert vinterhage tilpasset dine ønsker og behov. Enten du velger vinterhage som bygges på boligen eller en frittstående løsning. Bøcon garanterer deg en fullisolert vinterhage i solid boligstandard tilpasset norske forhold. Vurderer man hagestue, er det et par ting å tenke på. For det første så er hagestue en litt diffus betegnelse som selv ikke leverandører og produsenter er helt enige om seg imellom.


Frittstående vinterhage

Hva utgjør for eksempel forskjellen på en hagestue og en vinterhage ? Det finnes mange typer hagestuer, og begrepet ‘hagestue’ blir gjerne brukt på både vinterhager og pergola-løsninger. En hagestue kan være montert på en av husets fasadevegger, eller den kan stå helt fritt for seg selv. Du kan enkelt bygge disse sammen også, om du vil ha større. Skal du velge en vinterhage er det enkelte ting som teller.


Unngå å sette opp det frittstående huset på den mest solutsatte plassen i hagen, da kan det bli uutholdelig varmt å oppholde seg det på dagtid. Vinterhager i høy kvalitet. Der solen lyser mest morgen og kvel er ofte en gunstig plassering for ekstrarommet i hagen.


For mange kan selv en liten bo eller et anneks bli hagens lille juvel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg