tirsdag 26. desember 2017

Metrofliser flisekompaniet

Bli med i vår kundeklubb - få verdikupong på 25-Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste. Vi har også løsninger for innbygging av blandebatterier og tilbehør for innbygging av blandebatterier. Vi selger også komplette løsninger for takdusj med dusjbatteri og hånddusj. Vi tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem. Tidløse metrofliser med fasettkant, gir et helt spesielt lys på kjøkkenet!


Metrofliser flisekompaniet

Gysinge hadde tilbud på mange metro-fliser tidlegare i haust, veit. På kjøkkenet har hun valgt lyse klassiske, tidløse metrofliser med fasettkant som gir et helt spesielt lys på kjøkkenet. Våre ansatte kan baderom til fingerspissene og hjelper deg med løsninger tilpasset ditt baderom. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Vi har fliser til både indendørs og udendørs i lækker kvalitet - bl.


Her har hun gjort mer tradisjonelle valg med lyse metrofliser og benkeflater i lys marmor. Her valgte hun store, mørke og frostsikre fliser til gulvet. Klassiske, tidløse metrofliser med fasettkant gir et helt spesielt lys på kjøkkenet. Marianne har innredet til et ekstra oppholdsrom.


Overflaten er slett matt offwhite med lyse grå. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Lekre fliser fra Ceci! Vanskelig å velge fliser til baderommet? Klikk her for å se bilder av vakre, norske bad med fliser fra våre leverandører.


Mange vælger klassiske metrofliser i et unikt design, til deres køkken eller badeværelse, da det ikke alene er utroligt moderne, det er virkelig også et meget moderne look som virkelige kan samle hele rummet sammen i et. Noget som alle mennesker ville ønske de havde. Nu kan vi byde velkommen til (og på) vores udstilling af udendørsfliser.


Metrofliser flisekompaniet

Vi oplever en stigende interesse for disse smukke keramiske. Fliseudstilling udendørs. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Ikke vær redd for materialmiks!


Velg mønstrete fliser på gulv, steinbenk og lekre metrofliser på veggen. Her ser du fliser fra Ulfven i Sort på gulv og Biselado Blanco Brillo fra El Barco på veggen. Yesterday at 12:AM.


Metrofliser flisekompaniet

Relaterte ord: fliser , fliser ba gulvfliser , fliser kjøkken , pusse opp ba. Ettersom kjøkkenbenken er meter lang ville jeg at veggen bak skulle fremstå som et smykke i rommet. Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvilken type flis jeg ville ha. Vaskene er fra Duravit, og stigen er fra Ha det på badet. Plastmatte fra Palma, krakk fra HK Living.


BRUK OG NYT: Ensfargede flater på kjøkkenet blir med hell mere attraktive med litt hjelp fra vakre bruksgjenstander. La hverdagsproduktene få skinne på kjøkkenbenken på lag med andre fine ting. Lek, lær og skap spennende arrangementer i husets mest brukte rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg