tirsdag 5. desember 2017

Bunadspledd

Fram Oslo is a Norwegian furniture and interior design company founded to pay tribute to Norwegian design heritage. We are inspired by Norway’s stunning natural. Legg til i handlekurv. Dine data, dine valg.


For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre.

Inspirert av norske bunader! Pleddet er inspirert fra Oslobunaden. BUNADSPLEDD ER INSPIRERT AV NORSKE BUNADER.


De første bunadspleddene er inspirert fra fem ulike regioner og bunader i Norge: Setesdal, Nordlan Fusa, Bringeklut fra Vest Telemark, og herrebunad fra Sunnmøre. Engesvik har vunnet flere priser både i inn- og utland. Produsert av Grinakervev på Hadeland for Fram Oslo.


I dag driver han sitt eget studio, Andreas Engesvik, Oslo, og designer for klienter som Ittala, Muuto, Ligne og Asplud. Kontakt med objekter som ringer, beltespenner, armbånd etc.

Vakkert bunadspledd som er designet av Andreas Engesvik, inspirert av våre flotte bunader og produsert på Grinaker Vev. Basert på norske tradisjoner har de fargerike pleddene i 1 ren ull blitt en moderne klassiker. Blåfargen i Oslobunaden er hentet fra hovedstadens byvåpen, mens blomsterbroderiene speiler Oslomarkas villblomster.


Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk. Forskjell på kunst og design? By francis Introduksjon.


Andreas Engesvik, Oslo is working in various fields of design ranging from furniture and tableware to industrial design for various international clients. Prisbelønnet design, pleddet er så vakkert at det er som et smykke i rommet. Bunadspleddet er et delikat produkt som må tilpasses sitt bruksområde. På denne maskinen lages det bunadspledd. De er datastyrte og mønstrene programmeres inn på forhånd.


Her sitter Gro inne i vevstua og lager små kort. På en annen vev stod stoff til Østfoldsbunaden spent opp. I systua gjøres siste finish på bunadspleddene.


Derfor tenke jeg å vise dere de vakre bunadspleddene fra Mandal Veveri,. Alle hadde på seg bunader fra Setesdal – fagene, stripene og detaljene var overveldende, og han så da at bunader kan oppleves som farger komponert på en overflate. Nå kan du vinne årets versjon av pleddet!

De fargerike bunadene er komfortable og. Korn Interiør - møbler og interiør håndplukket til ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg