fredag 1. desember 2017

Karaffel eva solo

Karaffel til hverdags og til fest. Se hele utvalget her! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. En praktisk karaffel. Selve hellekanten er utvirket i rustfritt stål og silikon.


Dette medvirker til presis og dryppfri servering.

EVA SOLO -KARAFLER TIL ETHVERT BORD. Skal der serveres varm chokolade eller laves iste, så kan det gøres i køleskabskaraflen, og der er derfor flere anvendelsesmuligheder. Kan brukes til all slags drikke samt til dekantering og servering av vin. Varmebestandig glass. Spydet kan tas av og karaffelen brukes uten det hvis dette er ønskelig.


Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Kjøp på nett og få rask levering.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Danmarks ledende designfirma. Av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Skip to the beginning of the. Finn laveste nettpris her. Legg til favorittmerke. Førpris 44- 29-Kjøp. Holder is og sitronskiver på plass i karaffelen.


Skap dine egne blandinger med dine favorittkrydder og urter, og sett frem på bordet. Eller hvorfor ikke gi den bort i. Tebryggeren har et medfølgende neopren trekk som isolerer og holder drikken varm. Eva Solo finner du hos oss.


Selges for 1Alle trekkene er i fargen Havana Brown. Ingen skader eller skår. Vannkaraffelen er designet for å kunne ha plass i kjøleskapet og går derfor under navnet kjøleskapskaraffel. Den egner seg godt til både kald og varm drikke.


Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din. Den patenterte hellekanten i rustfritt stål og silikon sørger. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst.

Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Generell informasjon. Du bestemmer tekst og skrifttype. Søk etter eva solo karaffel på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på eva solo karaffel fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg