onsdag 19. desember 2018

Feng shui farger

Feng Shui består av flere kapitler. Former kommer før farger. Som hvor inngangen til hjemmet er plassert. I denne læren, brukes sjeldent sterke farger. I stedet benyttes avdempede farger.


De gangene sterke farger benyttes, er det effektfarger som er strategisk plassert på gjenstander.

I feng shui brukes det sjeldent sterke farger. Farger på veggen er energi i seg selv. Med én gang du går over til tapet med mønster og struktur, kommuniserer dette i tillegg til fargen. Lys og farger er livsnødvendige for oss! De påvirker oss mer enn du tror.


Kanskje har du også merket at noen farger får deg til å føle deg på en spesiell måte. Feil farge på feil plass kan oppleves helt galt. For at et kjøkken i feng shui -ån må all unødvendig dilldall fjernes.


Fjern kniver, tallerkener og lignende som forstyrrer.

Sett i stedet fram kokebøker, krydder og andre ting som inspirerer deg. Velg farger som rødt gult og oransje, da dette er nyanser som sies å stimulere appetitten og forbrenningen. Grethe hjelper deg med enkle og praktiske feng shui tips. Send inn bilder av ditt hjemmekontor via kontaktsiden og få hjelp direkte. Kaoskontroll på ditt kontor Vi organiserer og rydder ditt kontor for optimal feng shui.


Fargene påvirker både deg og energien i hjemmet ditt. Vi er alle glad i farger og vi reagerer på. Med feng shui er det lettere å skape det livet som mange av oss drømmer om. Feng shui er en måte å strukturere hjemmet ditt på som vil hjelpe deg å få mere energi, mer glede og indre ro. Feng shui påvirker oss på mange plan, jeg vil heller si at det er en livsstil.


Det handler om å leve med flow og balanse. Det vil nesten alltid være nødvendig med andre eller utvidede tiltak enn de som er nevnt her, hjemme hos den enkelte, avslutter hun. I din bolig har du kontrollen selv.


Du kan i stor grad påvirke dine omgivelser og gjøre dine egne valg. Her er noen enkle tips som du kan bruke på dine omgivelser. Bevissthet til dine omgivelser Våkn opp og virkelig se hva som du omgir deg med!


Vær også oppmerksom på soverommet. Det blir rett og slett et urolig felt der og på soverommet skal vi ha ro.

Bruk farger som løfter deg og gjør det glad. Jeg får stadig feng shui spørsmål på mail. Her i ukas blogg gir jeg deg noen enkle feng shui tips du kan ta i bruk med en gang. Alt handler om bevissthet. Grunntanken med fargevalg og innredning i feng shui er å skape harmoni og balanse.


Feng shui er en flere tusen år gammel kinesisk lære som viser oss hvordan vi kan skape balanse i hjemmet og i hagen vår. En feng shui -inspirert hage har balanse mellom farger , planter og elementer. Her får du vite litt om hvordan du skal tenke for å skaffe deg balanse i din hage.


Jeg bare måtte lære denne urgamle kinesiske filosofien. Det som traff min nysgjerrighet var farger og de fem elementene og hvordan alt hang sammen. Feng shui ble min lidenskap som har dratt meg Østen rundt for å lære dette enorme farget i dybden.


I dag har jeg funnet roen her i Østen og favner feng shui læren i hverdagen. Fen Shui er en øst-inredningsmeto som er flere tusen år gamle. Det grunnleggende prinsippet er at våre liv og skjebne påvirket av krefter som er i vårt miljø. Et kjøkken i grønne og gule farger. Vi elsker kombinasjonen av grønne og gule farger i dette kjøkkenet – begge farger anses utmerket feng shui farger for et kjøkken.


Wow, nei, jeg har hatt for mye farge! Med mer balanse og harmoni rundt seg kan også kroppen slappe av. Du får dermed en trygg forankring i hverdagen som støtter og hjelper deg. Selv om disse er standard farger for de ulike retninger, det er en sjanse for at døren skal være noe annerledes. Hold døren i god stand til enhver ti som det er portal til din indre hjem.


Forskjellige farger har forskjellige egenskaper noen farger kan hjelpe folk føler jordet og sikre. Blues, lilla eller røde er ment for å forbedre rikdom og velstand området i office.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg