torsdag 6. desember 2018

Interiørtrender 2017

Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye. Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender , kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret.


Interiørtrender 2017

Hvilke farger og materialer blir å se fremover nå? Vil interiørbilde forandre seg? Uterommet blir mer og mer viktig. Møbler og design blir mer og mer organiske i uttrykket, samtidig som miljøfokuset øker.


Og ja, det stemmer, det er bare et halvår igjen til jul. Men la oss dvele litt mer ved sommervarme og fellesferie enn akkurat julepynten nå. Oslo Design Fair av stabelen på Lillestrøm, og messen hadde denne gang Identitet som tema. I de siste årene har tendensutstillingene på messen markert seg som inspirerende utstillinger og noe de fleste messebesøkende må få med seg – og denne gangen var alle utstillingene malt med farger fra LADYs nyeste fargekart. Når man innreder barnerommet ønsker man å tenke langsiktige løsninger, men man har ofte også lyst til å følge noen interiørtrender.


Interiørtrender 2017

Nedenfor gir vi deg interiørtrender som gjør det enkelt for deg å innrede barnerommet. Disse trendene vil prege våre hjem fremover. Storeys, Södra, Nordsjö Det er bred enighet om at den som vil følge interiørmoten i høst, innreder helt etter eget hode, med varmere farger, mye tre og mye kos og hygge. Der fant vi et bad fylt med mose og grønne blader, et bord med bare greiner og et helt rødt rom. Skrevet av Lene Høiseth.


Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. Hele bransjen er ute, på eventer, lanseringer, innkjøp. Vi beveger oss bort fra det kalde, minimalistiske mot noe varmere og mer personlig.


Interiørtrender 2017

Ingrediensene er grønne planter, taktile tekstiler, bruk av farger, ekte materialer og godt håndverk. It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. Det er så deilig med litt input av og til, og å få med seg den første dagen på den messa pleier å være lønnsomt. Det var foredrag nesten hele dagen, og veldig mye bra!


Det startet klokka ti, med sofaprat med årets stylist, Kirsten Visdal. Det er alltid noe som vi tar med oss fra året som har gått, og på fargeskalaen er blått og grønt i ulike nyanser helt klart tilstede. Hay hylle håndverk ikea innredning inspirasjon Interiør interiørtips.


Interiørtrender 2017

Nå kommer naturlige overflater, mønstrede gulv og bred plank – pigmentert i både lyse og mørkere farger. Det er ikke én trend som råder når vi skal velge parkett fremover, og nyhetene fra gulvleverandørene gjenspeiler mangfoldet i trendene. Annonse Jeg er så glad!


For aldri før har det vært så lov å gjøre som man vil, som det er akkurat nå! I årevis har jeg laget trendrapporter og alltid skrevet. Calm House Calm House er mer vinterlig både i farger og tekstiler enn Country.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg