fredag 28. desember 2018

Motorisert lerret

Motorisert lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto!


Motorisert lerret

Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Finn motorisert lerret hvis du ser nå. Kan henges enten i tak eller på veggen. Elite Screens 1Elektrisk lerret - 243. Veldig mange legger mye penger i en god projektor men glemmer ofte lerretet.


Til møterom, auditorier, kantiner m. Dette gjør det enkelt å tilpasse lerret til projektor og gir fleksibilitet i forhold til projektorvalg og fremtidig bytte. Vanlige valg er motorisert lerret med hvit duk og 1:format. Du finner et godt utvalg av skjermer og lerret til prosjektorer. VI har billige prosjektorlerret av god kvalitet. Husk at vi har rask levering.


Lerret til projektor. Kjøp lerret som passer til din projektor. Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme.


Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret. Finn den løsningen som passer best til ditt bruk og snurr film. MotoMask PRO er DreamScreens ultra robuste 16:9-Cinescope ramme med motorisert maskeringssystem som i tillegg lar deg lukke maskeringen helt ned når rammen ikke er i bruk. I denne pakken er både ramme, maskering og lerretsduk inkludert der vi gir en rabatt når du kjøper alle komponenter samlet.


Motorisert lerret

Manuelle lerret får ofte også en V form over tid da håndtaket på lerretet er plassert nederst og nedtrekking påfører en ujevn kraft i nerkant. Vi har projektor i alle størrelser og prisklasser som dekker de fleste behov, både for kontoret eller hjemmekinoen. Du skal bli strålende fornøyd.


Musikkbutikk på nett, vi har stort utvalget og stort lager. Perfekt for konferanser og fremvisninger for eksempel med prosjektor. Se våre gode priser på lerret og gjør din bestilling i dag! Se kampen eller filmen på storskjerm hjemme hos deg selv.


Ikke stå i kø for å finne bord på et utested. Les mer om projektorer til filmvisning eller. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.


Manufacturer Name Description ProductId Stock Price Realprice. Grandview Cyber manuelt lerret - grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg