mandag 10. desember 2018

Hammershøi porselen

Hammershøi porselen

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Vanlig pris: kr 1900. Special Price kr 1615. Termokoppen er multifunksjonell og er også velegnet til servering av dessert, bær eller andre godsaker.


Da koppen, som alle Hammerhøi produkter, er håndlaget vil hver kopp være unik. Det kan forekomme mindre variasjoner fra kopp til kopp. Kjennetegnet for Svend Hammershøis design er de kraftige profileringene og tydelige rillene som faktisk går igjen i hele hans produksjon. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Hammershøi -bordserviset er oppkalt etter kunstneren Svend Hammershøi.


Hammershøi porselen

Glass og Porselen - Tips og ideer for oss som liker billig, dyrt, og fremfor alt, fine glass og porselen. Produktene kan få riper i kontakt med bestikk. Give your plants a personal expression with these beautiful flower pots from Hammershøi.


Ombria vase marble white (hvit). KÄHLER TALLERKEN HAMMERSHØI HVIT PORSELEN 19CM. I tillegg til denne i marmorgrått finnes de i flere farger, og er flotte å kombinere med resten av det hvite serviset. Juleskål på fot fra Kählers klassiske og elegante juleserie Hammershøi.


Hammershøi porselen

Med sine hvit flater og vakre juledekor er skålens design ekstremt brukbar i mange situasjoner og passer utmerket på julebordet. Du kan kombinere og bruke juleskålen sammen med andre juledeler og serviser fra Hammershøi. Utenom porselen , bør man ikke glemme at et komplett servise også bør bestå av bestikk og glass.


Når det gjelder å velge riktig bestikk, bør man passe på at de er laget av rustfritt stål. Som porselen , vil bestikk av rustfritt stål kunne brukes i mange år fremover. Ordinarie pris 19kr. Motivet er en julegren der det er de klassiske hengene og naturelementene som gir kruset et fint.


Hammershøi porselen

Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen designet dette julekruset, som er produsert i porselen og har den fineste julepynten. Les tester og omtaler før du kjøper. Dette skjønne julekruset med hank oser av ekte julestemning, og vil pynte ethvert julebord.


Finn et betydelig utvalg av keramikk på QXL. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Kjøp Weimar porselen på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg