mandag 3. desember 2018

Teak hagemøbler vedlikehold

Våre eksperter kan hjelpe deg med fremgangsmåter og å finne rette produkter. Velkommen til oss i det grønne. Finn ditt hagesenter her! På utkikk etter Hagemøbler? Besøk vår nettbutikk!


Kjøp stilige designede hagemøbler. Gamle utemøbler i tre kan bli som nye igjen. Står de ute i all slags vær, skitnes overflaten til og treverket brytes ned og blir grått og flisete.


Teak trenger ingen oljebehandling, og hvis møblet er ubehandlet fra fabrikkens side, vil det etter hvert få et hvitaktig skjær. Hvis man ikke liker denne naturlige teakfargen, kan man oljebehandle møblet på samme måte som hardtre. Bruk da en olje som er spesielt egnet til teak. Utemøbler av hardved tåler mye juling.


Men det er viktig at de blir oljet, og da med den riktige oljen. Olje til hardved skal ikke danne sjikt i overflaten. En olje eller gel kan benyttes til vedlikehold av hagemøbler. Benytt lofri klut tilslutt. Hvis du har vært flink til å vedlikeholde hagemøbelene dine, bør du tenke på å opprettholde et enkelt vedlikehold gjennom sommersesongen.


Til dette bruker du en vanlig uteolje til utemøbler. Teak møblene kan ha forskjellig uttrykk. Men teak har også den egenskapen at den kan stå med liten eller ingen vedlikehold og bli grå. Sommerbutikken AS selger hagemøbler i teak og leverer over hele landet! Treslaget teak er forøvrig meget velegnet til bruk i møbler som skal stå utendørs, siden det naturlig inneholder en del olje.


For ordens skyld: Våre møbler kommer fra en plantasje, og er sertifisert. Den svenske produsenten EuroDesign lager foruten hagemøbler tredekkelementer til dyre fritidsbåter. Ofte er hagemøbler i teak , som er et edeltre. Mens noen ganger er møblene av mykere tre som furu. Det er viktig å skille mellom behandling av hardere treslag i edeltre, eller mykere treslag når du velger produkter.


Teak er spesiell i forhold til andre treslag, fordi mange maling- og lakkfjernere vil kunne endre fargen på teaken. Liberon Stripper er imidlertid utviklet for ikke å misfarge. Riktig vedlikehold sikrer at trevirket er motstandsdyktig mot vær og vin og at det er enkelt å rengjøre. Hvor ofte man bør vedlikeholde treverket med Epifanes Teak Olje Sealer avhenger av klimatiske forhold og slitasjegrad. Shopping på sitt beste.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! For at du skal kunne ha glede av hagemøblene dine i mange år fremover er det viktig med rett vedlikehold. Vi har samlet gode vedlikeholdstips som hjelper deg å ta vare på de nye møblene dine og forlenge levetiden deres. Vedlikeholdstips til dine hagemøbler og utetekstiler.


Klassisk benk i teak , som passer fint både på terrassen og i hagen. Den ene er å olje utemøblene slik at de får en fin lun farge og overflate. Benken er sammenleggbar, så den tar liten plass når den ikke er i bruk.


Teak hagemøbler vedlikehold

Med riktig vedlikehold så har du benken i mange år. Teak inneholder naturlige oljer og trenger strengt tatt ingen behandling utover vanlig rengjøring. Er plassen trang eller du trenger flere sitteplasser, er en benk den perfekte løsning.


Med denne benken utnytter du plassen optimalt på terrassen eller rundt spisebordet. Teak olje, beregner på alle harde tre typer. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Møbler i teak krever ingen oljebehandling fordi teak er en meget oljeholdig tresort.


Over tid kan møbler i teak få et naturlig hvitskjær, som kan fjernes med teakolje. Velger du allikevel å oljebehandle møbelet, krever det pågående oljebehandling som møbler av hardtre. Hvordan vedlikeholder du hagemøbler i tre?


Du skal helst olje hagemøblene dine minst èn gang i året og gjerne to hvis du vil unngå at de blir grå og værbitte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg