mandag 10. desember 2018

Marimekko tallerken

Marimekko tallerken

Marimekko Tallerken - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! På Boozt finner du over 6merker. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Explore the latest fashion and home collections at marimekko.


En liten tallerken som er perfekt for kjeks til kveldsteen men som også kan brukes som tefat. Sami Ruotsalainen har designet tallerken og valgte Unikko-mønsteret for å gi den liv. Serien Oiva finnes i fullt fargede utgaver.


Marimekko tallerken

Hvis du vil ha de typiske mønstrene skal du velge mønstret Unikko. Det finnes også andre mønstret tallerkener i ulike serier å velge mellom. Liten tallerken i hvitt stentøy med det klassiske mønsteret Unikko.


Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser. Det er en klassisk, ensfarget tallerken som enkelt kombineres med valgfrie glass, bestikk og andre servisedeler. Det harde porselenet gir lang leveti og de glaserte fargene og mønstrene beholder sin farge. Men også stoff, voksduk og andre tekstiler i metervare. Alt i blanding av både klassisk og moderne design.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager!


Den er laget av hardt, glassert porselen for et langt liv. Fargen vil heller ikke falme. Hele kolleksjonen tåler vaskemaskin, fryser, ovn og mikroovn.


Marimekko tallerken

Siirtolapuutarha tallerken 10-årsjubileum Sett gullkant på hverdagen! Les tester og omtaler før du kjøper. Norway Designs får stadig inn flotte nyheter fra norske og nordiske designere.


Hold deg oppdatert på det siste og sjekk ut hvilke nyheter vi har fått inn her. På lager i butikker: Sjekk hvilke. Søk etter marimekko servise på Kelkoo.


Marimekko tallerken

Ordet Räsymatto er finsk og kan oversettes til Fillerye, der de runde dottene i designet er ment å representere knutene på de klassiske gulvteppene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg